QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate economie

SintezaDupa necesitate, SNCDD deschide si conturi suplimentare ale contului sau dedicat OPC, fiecarui astfel de cont suplimentar urmand a-i fi alocat un user corespunzator in sistemul RASDAQ.

(2) Contul SNCDD si Userul alocat in sistem va fi comunicat de catre SNCDD comunitatii brokerilor si ANSVM.

(3) In contul dedicat OPC (sau, dupa caz, intr-un cont suplimentar al acestuia) se depun actiunile acceptantilor unei oferte publice de cumparare in perioada de valabilitate a ofertei.

Art. 3 (1) Odata cu documentele prevazute la art.1 alin.1, Intermediarul va adresa SNCDD o cerere scrisa pentru utilizarea contului dedicat OPC (sau, dupa caz, un cont suplimentar al acestuia) in scopul desfasurarii ofertei publice de cumparare pe care o intermediaza.
(2) SNCDD va informa in scris Intermediarul despre contul si userul ce se utilizeaza in desfasurarea si raportarea OPC.

Art. 4 (1) Dupa verificarea indeplinirii tuturor conditiilor prevazute mai sus, SNCDD va informa toti Utilizatorii Directi asupra afectarii contului dedicat OPC (sau, dupa caz a unui cont suplimentar determinat al acestuia) in vederea derularii unei anumite oferte publice, transmitand si orice alte date necesare bunei desfasurari a acesteia.

(2) In sistemul RASDAQ va fi definit un simbol particular ZZSimbVM pentru societatea emitenta pentru care se desfasoara OPC. Intermediarul ofertei are obligatia de a afisa in sistem numarul de actiuni pentru care se desfasoara oferta si pretul, in conformitate cu prospectul autorizat de CNVM.Art. 5 (1) Incepand cu data de initiere a OPC, actiunile persoanelor interesate, inclusiv ale clientilor intermediarului OPC, pot fi depuse in contul dedicat OPC, prin intermediul Utilizatorilor Directi, care vor initia in acest sens transferuri de tip Free Portfolio intre conturile proprii deschise la SNCDD si contul dedicat OPC.

(2) Initierea oricarui transfer in contul dedicat OPC va fi precedata de expedierea de catre Utilizatorii Directi catre Intermediar a formularului corespunzator de acceptare a ofertei, in modalitatile stabilite de Intermediar in prospectul de oferta.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }