QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate economie

Schema de finantare IMM); - nu desfasoara activitatea principala in agricultura, extractie, energie, comert (en-gros si en-detail).
Zonele in care programul este operational
Judetele Gorj si Hunedoara
Costuri eligibile
Pot fi finantate urmatoarele costuri:
1. Investitii pentru dezvoltarea si modernizarea intreprinderilor existente si/ sau pentru cele recent infiintate (achizitionarea de echipamente, mijloace de transport marfa noi si second-hand, extinderea, cumpararea si/ sau construirea de uzine, hale de productie sau facilitati conexe, daca sunt in legatura directa cu obiectul investitiei etc.); 2. Capital circulant in valoare de maxim 20% din imprumutul solicitat.Vor fi acceptate doar proiecte care prevad utilizarea creditului prin relatii cu furnizorii din tarile membre ale Uniunii Europene sau cele beneficiare de finantare PHARE (Albania, Bosnia-Hertegovina, Bulgaria, Republica Ceha, Estonia, Macedonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia).
Conditii de creditare
Credit maxim: 400.000 Euro (din care cel mult 75.000 EURO poate constitui finantare nerambursabila).
Sursele de finantare ale proiectului: 1. Surse proprii ale firmei solicitante: minim 15% din valoarea investitiei; 2. Credit: maxim 85% din valoarea investitiei, din care: - 25% cota BCR; - 75% cota PHARE (maximum 300.000 EUR) iar un sfert din cota PHARE va fi finantare nerambursabila.


Durata creditului: maxim 6 ani
Perioada de gratie: maxim 2 ani
Dobinda perceputa: se actualizeaza trimestrial in functie de rata EURIBOR la 3 luni - pentru creditul PHARE: EURIBOR la 3 luni minus 1,5 puncte procentuale (dar nu mai putin de 3 puncte procentuale) plus 4 puncte procentuale; - pentru cota BCR: EURIBOR la 3 luni plus 4 puncte procentuale.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }