QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate economie

Infintarea societatii studiu de fezabilitate3 Societatea comerciala astfel constituita se va numi SC “VENTO” S.R.L in toate actele, facturile, anunturile publicitare si oricare alte documente legate strict de ea. Denumirea firmei va fi urmata de caracteristica formei juridice, sediul, precum si numarul de inmatriculare din Registrul Comertului.

Art. 4 Sediul societatii este stabilit in Romania, st. Horia nr.12. Sediul societatii poate fi schimbat conform Adunarii Generale a Asociatilor, conform legii.

Art. 5 Durata societatii este nelimitata de la data inmatricularii in Registrul Comertului.


CAP. 2. DESPRE OBIECTUL DE ACTIVITATE
Obiectele de activitate sunt:
1931 fabricare de confectii
5243 comert, la pretul cu amanuntul, a confectiilor
6025 transporturi rutiere de marfuri.
Activitatil se desfasoara la sediu, in spatii inchiriate, in targuri, piete, oriunde in tara, in zonele autorizate de autoritatea statala.

CAP. 3. CAPITALUL SOCIAL

Art.6 Capitalul initiat si varsat al societatii “VENTO” S.R.L este de 80.000.000 lei, divizat in parti sociale, repartizate dupa cum urmeaza:
George Oprea 50 de parti sociale de cate 1. 000.000 lei, in valuare de 50.000.000 lei, aport varsat integral in numerar.
Dragoi Marian 30 de parti sociale a cate 1.000.000 lei, in valuare de 30.000.000 lei, aport varsat integral in numerar.
Partile sociale pot fi transmise intre asociati.
Transmiterea catre persoane din afara societatii este permisa daca a fost aprobata de Adunarea Generala a Asociatilor, cu majoritate absoluta de voturi, dar numai daca nu exista optiuni privilegiatre ale asociatilor, si nu se incalca prevederile art.150 din legea 31/1990.Art.7 Societatea comerciala isi poate mari capitalul social, pe baza hotararii Adunarii Generale a Asociatiilor, cu respectarea dispozitiilor legale. Marirea capitalului social se va face prin multiplicarea partilor, prin aport financiar sau in natura, din partea asociatiilor.

Art.8 Reducerea capitalului social se va face pe baza hotararii Adunarii Generale a Asociatilor, se vor specifica motivele si modalitatile de realizare, cu respectarea limitei minime legale.

Art.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }