QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate economie

Evaluarea economica
Valoarea ponderata a arendei in venitul net este mult mai mare.
Ca notiune hectarul virtual este egal cu produsul dintre greutatea ponderata a suprafetei ocupate de fieare cultura si profitul brugt la ha.
2.Dobanda a fost stabilita in doua variante:3% si 4%,ea substituind din punct de vedere metodologic coeficentul de capitalizare.Legat de acest parametru,experinta internationala arata ca dintre cele 3 rate de capitalizare ce pot fi folosite:rata constanta de actualizare,rata dobinzei reale actuale si rata dobinzii anticipate,in cazul tranzactiilor funciare se prefera cea anticipata deoarece pamintul este vesnic.N.B. Atat renta cat si dobanda au fost dimensionate in conditiile in care economia Romaniei functioneaza in conditii de normalitate.
Determinarea profitului zonal pt. ha virtual(Anexele 1-10) se determina pe baza:
-zonarii optime a culturilor
-productiilor medii dupa nivelul de bonitare zonala bazandu-se pe tehnologiile cadru corespunzatoare nivelurilor productiilor medii posibil de realizat.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }