QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate economie

Analiza dinamicii fortei de munca pe total si pe categoriiANALIZA DINAMICII FORTEI DE MUNCA PE TOTAL SI PE CATEGORII


Analiza dinamicii fortei de munca se realizeaza cu ajutorul abaterilor absolute si cu ajutorul indicilor cu baza fixa si cu baza in lant. Pentru a aprecia cat mai corect evolutia in dinamica a fortei de munca trebuie sa analizam corelatia dintre indicele de crestere a fortei de munca (referitor la numarul mediu de personal) si indicii valorici ai principalilor indicatori, cum ar fi : cifra de afaceri, valoarea adaugata, productia exercitiului.
Se apreciaza ca resursa umana are o evolutie favorabila din punct de vedere al utilizarii, daca indicele numarului mediu de personal este mai mic decit indicii cifrei de afaceri, a valorii adaugate sau a productiei exercitiului.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }