QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate cosmetica

Volum natural
Volum naturalO coafura rafinata: cocul din suvite tapa­te, impletite natural si cu mult volum iti da un aer elegant

Alege suvite din partile late­rale (spatele urechilor), late de cca. 3 cm si, impreuna cu tot parul din spate, prinde-le in varful capului, intr-un coc clasic.
Suvitele din lateral trebuie sa fie bine tapate, dar finisate. Dupa ce ai impar­tit tot parul din fata in suvite inegale, pe care le-ai tapat pentru mai mult volum, prinde-le cu ace sau agrafe speciale de cocul obtinut.
Cu cat coafura este mai nefinisata, cu atat este mai spectaculoasa. Fixeaz-o cu un spray moderat.loading...Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }