QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate cosmetica

Creionul pentru ochi sau eyeliner-ul

Creionul pentru ochi sau eyeliner-ul


Conturul ochilor reprezinta un pas important in machiajul ochilor si in accentuarea anumitor trasaturi. Aplicarea conturului de ochi (eyeliner) va ajuta sa modelati forma ochilor, sa definiti si sa evidentiati ochii asa cum doriti.

Eyeliner-ul este probabil unul dintre cele mai populare instrumente de machiaj datorita versatilitatii sale. Rolul sau este atat de a ajusta anumite aspecte, de a infrumuseta machiajul pleoapei, de a accentua sprancenele, defini forma ochilor si a buzelor, si chiar de a va desena o alunita falsa.

Acesta se gaseste in 4 variante:

Contur lichid substanta colorata care se aplica cu ajutorul unei pensule cu varful foarte subtire sau sub forma de marker. Tusul este ideal pentru aacoperi benda adeziva a genelor false.

Contur compact produs cu aspect de pudra compacta, se aplica cu ajutorul pensulei umezite.

Contur crema produs ambalat in cutiute, de o consistenta mare, ideal de utilizat cu pensula umeda dar poate fi aplicat si cu pensula uscata.

Creion contur - cel mai usor de utilizat, acesta poate fi mai cremos sau mai uscat. Pentru o mai buna aplicare acesta trebuie sa contina o cantitate moderata de silicon.
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }