QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate constructii

Corelatii intre confort si instalatiile ce il asiguraCorelatii intre confort si instalatiile ce il asigura


Pentru a asigura conditiile de confort termic in spatiile de sedere, avem nevoie de instalatii de incalzire, ventilare, climatizare sau conditionare. Fara acestea existenta noastra nu se poate imagina.

Nr.

Denumire instalatieti

qmi

ji

vai


Incalzire convectiva

(cu aer cald)

x


xIncalzire radiativa

x

x


x


Incalzire convecto-radiativa

xx


Climatizare

x


x

x


Din datele prezentate rezulta ca pentru acoperirea in totalitate a factorilor de confort sunt necesare alcatuiri instalatii mixte cu ar fi cuplajele intre radiatoare si climatizoare.

O observatie importanta se refera la faptul ca sistemele de incalzire destinate viitorului vor permite o mai buna coordonare intre proiectul de anvelopa si cel al instalatiilor de confort, de manierea obtinerii unor integrari energetice totale. In acest scop un rol important il va juca si gestionarea automata a tuturor categoriilor de instalatii.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }