QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate constructii

Circuitul basculant bistabil de tip DCircuitul basculant bistabil de tip D


Acest tip de circuit basculant are o intrare de tip Date (D) si o intrare de clock (CK). in afara de aceste intrari mai poate prezenta doua intrari asincrone de tip R si S, acestea fiind prioritare.Din tabelul de adevar se observa ca Qn = Dn, deci circuitul basculant bistabil intarzie starea, obtinandu-se o celula de intarziere sau de memorare.Blocul de memorare:
Schema interna a blocului de memorare:
Forme de unda pentru blocul de memorare:


Simularea pentru blocul de memorare s-a realizat doar pentru unitati si zeci pentru a nu complica foarte mult figura.Schema unui registru de memorie:

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }