QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate constructii

Campuri electrice in corpuri izolatoare (dielectrici)Campuri electrice in corpuri izolatoare (dielectrici)


Studiul campului electrostatic in corpuri (izolatoare) se bazeaza pe determinarea vectorilor si respectiv in doua fante inguste si scurte, practicate in aceste corpuri (fig. 3.3.7 a si b).

Fig. 3.2.7.a Campul EFig. 3.2.7.b Inductia D


Astfel, intensitatea campului electric intr-un punct din corp este egala numeric cu vectorul camp din vidul unui mic canal orientat in lungul directiei polarizatiei electrice , iar inductia electrica intr-un punct dintr-un corp este o marime de stare locala a campului electric, egala numeric cu produsul dintre si vectorul camp din vidul unei mici fante, extrem de plate, orientate transversal fata de directia locala a polarizatiei electrice .


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }