QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate comunicare

Stiinta comunicariiStiinta comunicarii


A vorbi, a scrie, a citi, a asculta, totul este comunicare sau poate insemna transfer de informatie de la emitator la receptor. Situatiile din care comunicarea absenteaza sau imaginabile, dar nu foarte usor de gasit. Cu toate acestea, stiinta comunicarii nu se ocupa de oricare din modalitatile de comunicare. Din fericire, alminteri ar trebui sa ne ocupam de totul si, in cele din urma, de nimic. Astfel, ca o definitie a stiintei comunicarii, putem propune urmatoarea definitie: stiinta care studiaza circuitele profesionale si institutionale ale informatiei, fie ca aceasta informatie este destinata publicului in general sau unui public specializat. Ideea care se impune, este ca stiinta comunicarii face parte dintr:un domeniu vast, vastitate care nu inseamna nici pe departe nelimitare. Este vorba de o vastitate temperata.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }