QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate comunicare

Comunicarea directa

Comunicarea directa


Tehnica vizand atingerea directa si individuala a scopurilor propuse de catre organizatie, determinandu-l pe client sa (re)actioneze imediat, acest tip de comunicare permite obtinerea unor rezultate concrete si faciliteaza determinarea numarului de contacte generate prin actiunea exercitata nemijlocit asupra sa.
Metodologiile utilizate in comunicarea directa se dezvolta, se perfectioneaza si sunt din ce in ce mai sofisticate. Astfel, mailing-ul, anuntul in presa cu cupon-raspuns, „imprimatele fara adresa” distribuite direct in cutiile postale, telefonul etc., constituie tot atatea mijloace moderne si eficace care permit atat o adaptare mai rapida a ofertei la cerintele crescande ale anumitor segmente ale cetatenilor, cat si majorarea impactului psihologic al comunicarii directe asupra publicului.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }