QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate biologie

NuculINFUZIE: se opareste 1 lingurita de frunze de nuc taiate marunt cu 1/4 litrii de apa proaspat fiarta si se lasa putin sa stea.

ADAOS LA BAI SI SPALATURI : 100 grame de frunze pentru baile complete,iar pentru spalaturi 1 lingurita de frunze maruntite la 1/4 litru de apa.Pentru o infuzie concentrata se ia o cantitate dubla.

TINCTURA DE NUCI :aproximativ 20 de nuci verzi sunt taiate in sferturi si introduse intr-o sticla cu gat larg;se toarna deasupra 1 litru de rachiu de secara,in asa fel incat sa acopere nucile cu un strat gros de 2-3 degete.
Dupa scurgerea acestui timp,continutul se strecoara si se introduce in sticle.Se ia cate o lingurita plina in functie de necesitate.Putem obtine un lichior de nuci foarte gustos daca adaugati la nuci verzi 2-3 cuisoare,o bucata de scortisoara, un baton mic de vanilie si coaja spalata,netratata cu substante chimice a unei jumatati de portocala.
Ceaiul de frunze de nuc este un mijloc eficace in tulburarile digestive,deci in constipatie si in lipsa poftei de mancare,precum si in eliminarea toxinelor din sange.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }