QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate asistenta sociala

Raport de intrevedere - asistenta socialaRAPORT DE INTREVEDERE - ASISTENTA SOCIALA

Text Box:  .  . (zz) / .  . (ll) /  .  .  .  .  (aaaa)

Data


Locul intrevederii


Durata discutiei


Persoanele participante
Scopul


Continutul


 


  Observatii  Concluziile intrevederii
  Recomandari
Asistent Social

Ghid pentru completarea

Raportului de intrevedere


Data Se inregistreaza ziua in care se realizeaza intrevederea chiar daca data completarii raportului nu corespunde datei intrevederii. De asemenea, se inregistreaza orice intrevedere, indiferent de modalitatea de stabilire a acesteia (programata la solicitarea clientului sau a asistentului social sau neprogramata).


Locul intrevederii Se precizeaza spatiul in care se desfasoara intalnirea dintre asistentul social si client sau alte persoane (membri ai familiei, vecini, colegi, alte persoane relevante pentru rezolvarea cazului). Locul intrevederii poate fi la biroul asistentului social, la domiciliul clientului sau in alte spatii (la locul de munca, intr-un spital, la centrul de plasament, in penitenciar, etc.). Intalnirile intamplatoare nu pot fi inregistrate ca intrevederi.


Durata discutiei Se precizeaza timpul alocat discutiei (o intrevedere eficienta nu dureaza mai mult de 30 45 minute). Este important sa fie inregistrat acest indicator care, alaturi de continutul intrevederii, realizeaza o evaluare mai complexa a eficientei acestei tehnici.


Persoanele participante Se consemneaza numele asistentului social si al persoanei/persoanelor care participa la intalnire (client, membri ai familiei largite, un alt profesionist din echipa interdisciplinara). Acest indicator este important pentru ca, in general, prezenta altor persoane decat clientul, pe parcursul intrevederii, poate influenta cursul discutiei si informatiile oferite de catre acesta (clientul poate fi intimidat sau influentat).
Scopul Reprezinta motivul intrevederii, care poate consta in evaluarea unor aspecte legate de situatia problematica sau mediul de viata al clientului, a unor elemente din cadrul planului de interventie sau alte situatii neprevazute (ex: evaluarea integrarii copilului in familia de plasament, analiza relatiilor in cadrul familiei in care s-a realizat reintegrarea unui copil institutionalizat, etc).

Continutul Sintetizarea discutiei prin consemnarea ideilor/aspectelor principale abordate in cadrul intrevederii.


Observatii Se consemneaza orice informatii relevante pentru rezolvarea cazului, cum ar fi atitudini, comportamente, reactii, relatii interpersonale, limbajul non-verbal, conditii ale mediului de viata, situatii in care afirmatiile clientului sunt confirmate sau infirmate de alte surse.


Concluzii In urma analizei si sintezei intrevederii se elaboreaza concluzii clare si succinte ale intrevederii raportate, aspecte relevante pentru demersul urmator al cazului. Se pot face precizari cu privire la programarea altor intrevederi sau pasi ai planului de interventie.


Recomandari Aspecte importante ce trebuie avute in vedere pe parcursul rezolvarii cazului (elemente care trebuie sa fie monitorizate mai atent, evaluarea anumitor relatii, reactii sau comportamente ale persoanelor implicate in cazul instrumentat).Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }

Referate similare:


Cauta referat