QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Inghetata de cacao sau ciocolata

INGHETATA DE CACAO SAU CIOCOLATA


Ingrediente


4 albusuri, 150 g zahar tos, 50 g cacao, 1/4 l frisca, zahar vanilat, o lingura de rom.
Mod de preparare


Albusurile se bat spuma, adaugand apoi, zaharul si romul. Spuma se bate in continuare, pana cand se intareste din nou, apoi se lasa la rece. Frisca batuta spuma se lasa la rece in frigider. Cacaua si zaharul vanilat se amesteca, adaugand treptat 50 ml apa clocotita, apoi se lasa la rece. Frisca se desarta peste spuma, cacaua de asemenea, si apoi se amesteca toate usor prin rasturnare cu telul. Compozitia se desarta imediat in tavite de la frigider sau in cupe de sticla care se vor introduce in congelator.
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }