QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente alimentatie

Dulceata de piersiciDULCEATA DE PIERSICI


Ingrediente


1 kg piersici, cantarite dupa ce au fost curatate de coaja si samburi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30 ml zeama de lamaie sau 100 g glucoza, vanilie. 
Mod de preparare


Se aleg piersici coapte, dar tari, care se desprind usor de pe sambure. Se curata de coaja cat mai subtire, cu cutitul inoxidabil (fara sa se opareasca in apa fierbinte ), se tin ia apa de var ca si caisele, 30 minute, apoi se limpezesc bine si se taie in jumatati sau in sferturi (daca sunt mari). Se adauga zeama de lamaie sau glucoza, o cuisoara, 2-3 bucatele de scortisoara sau 2-3 cm dintr-un baton de vanilie si se trec la foc mijlociu. Se fierb pana cand se leaga din nou siropul si piersicile plutesc in el pana la fundul cratitei (cand se ia de pe foc). Se face proba, daca siropul este legat si, daca este gata, cratita se ia de pe foc si se aduna spuma. Dulceata se lasa sa se raceasca acoperita si apoi se pune in borcane. 


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }