QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Crema din serbet (fondant) alb
CREMA DIN SERBET (FONDANT) ALB


Ingrediente


300 g serbet, 200 g unt, 30 ml sirop de zahar ars, 30 g cacao, un pachetel cu zahar vanilat


Mod de preparare

Intr-un cazanel smaltuit asezat pe apa calduta (nu fierbinte), serbetul se freaca pana cand se moaie fara sa se topeasca, apoi se ia la o parte, se adauga cacaua neaparat cernuta si siropul de zahar ars. In cazul cand serbetul este de cacao, acesta se amesteca direct cu untul, fara sa se adauge cacao. Serbetul se freaca cu furculita pana cand se moaie bine, sau se bate cu un tel mic; daca este prea tare, se adauga 1-2 lingurite cu apa calda si se freaca bine pana cand capata aspectul unei paste. Dupa aceea, se adauga, treptat, untul batand cu telul sau cu mixerul, pana cand se incorporeaza bine; cu cat se bate mai mult, cu atat crema se face mai spumoasa.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }