QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Crema din oua intregi cu albusul batut spuma
CREMA DIN OUA INTREGI CU ALBUSUL BATUT SPUMA


Ingrediente


60-70 g zahar, 2-3 albusuri, o lingura cu rom, 100 g unt. 

Mod de preparare


Cand se prepara din oua intregi, oricare din cremele precedente se poate face mai spumoasa, daca albusurile se bat spuma; se adauga 60-70 g zahar pentru albus, iar pentru 2-3 albusuri, o lingura cu rom, si apoi spuma se bate in continuare, pana cand se intareste din nou. Dupa aceea, se pun galbenusurile si, in plus, cate o lingura cu lichid pentru fiecare ou; daca se prepara crema cu cacao, ciocolata, sau nescafe, lichidul va fi apa sau lapte, iar pentru alte creme, lichidul mentionat in reteta. Compozitia se bate pe un vas cu apa clocotita, 7-8 minute, pana cand se infierbanta si se ingroasa ca un sodou spumos; se ia atunci, de pe aburi, se adauga cacaua neaparat cernuta, ciocolata rasa sau nescafe, se bate bine pana cand se omogenizeaza, apoi se raceste pe un vas cu apa rece fara sa se mai bata cu telul. Cand compozitia ajunge la temperatura degetului, se adauga untul moale, cu care se bate, pana cand se omogenizeaza. Spuma scade cand se bate cu untul, totusi crema va fi pufoasa.

loading...Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }