QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente alimentatie

Compot din piersici, caise, pereCOMPOT DIN PIERSICI, CAISE, PERE


Ingrediente


4-5 kg fructe (de un singur fel sau amestecate), 1 kg zahar, 3 l apa, vanilie. 
Mod de preparare


Fructele curatate de coaja si de samburi si taiate in jumatati sau sferturi (perele) se aseaza suprapuse, in borcane, cu partea bombata in sus. Siropul rece se toarna peste ele, cat sa le cuprinda, pana la 2-3 cm sub gura borcanelor, ca sa ramana loc sa se dilate lichidul la fiert. Borcanele se leaga si, apoi, se sterilizeaza. Daca piersicile si caisele, mai tari, se pun intregi, sunt necesare borcane mai mari, deoarece ramane mult spatiu gol intre ele. Se pot opari in sirop clocotit, un minut, ca sa intre mai bine in borcane. In rest se procedeaza ca mai sus.


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }