QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente alimentatie

Cafea filtruCAFEA FILTRU


Ingrediente


15 g cafea de persoana, zahar dupa gust, apa.
Mod de preparare


Se prepara in aparate speciale care incalzesc apa electric. In lipsa acestora, se prepara in filtre de diferite marimi, pentru 2 pana la 6-8 cescute. Filtrul se pune pe un suport special din portelan, perforat la baza, care se aseaza peste un vas in care va curge cafeaua. Cafeaua - 15 g de persoana - se va pune in filtru in functie de numarul persoanelor, ca sa nu fie prea subtire stratul de cafea prin care trebuie sa treaca apa. Cafeaua se aseaza in filtru, in strat uniform; se stropeste cu 1/2 cescuta cu apa fierbinte, turnata cate putin, pe toata suprafata, ca sa se ude cafeaua si sa se taseze; astfel, apa va trece mai incet prin ea, obtinandu-se o cafea mai concentrata. Restul de apa clocotita se pune intr-un vas mai mare si i se da drumul sa curga pe marginea filtrului, sa ajunga deasupra cafelei tasate si sa ramana deasupra ei, filtrandu-se incet. Cafeaua filtrata se mai infierbanta si se indulceste, dupa gust, apoi se serveste fierbinte.


Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }