QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Aluaturi care se desfac in foi (iv)ALUATURI CARE SE DESFAC IN FOI (IV)


Ingrediente


400 g faina, 250 g unt, margarina sau untura, 120 ml apa, 15 ml zeama de lamaie, un ou, coaja rasa de lamaie, 1/2 lingurita de sare.
Mod de preparare


Intr-un castron se pun 100 g grasime topita, apa rece, coaja si zeama de lamaie, oul intreg si la urma, 300 g faina. Mai intai se amesteca cu lingura, apoi se framanta 8-10 minute, cu mana. Aluatul se aseaza pe masa sau pe o foaie de naylon, presarata cu faina. In acelasi castron se pune restul de grasime moale si de faina, care se amesteca pana cand se omogenizeaza, lasandu-l la cald. Aluatul se intinde in foaie dreptunghiulara cu grosimea de 3-4 mm, care se unge apoi cu grasimea si se impatureste ca la varianta II. Aluatul este suficient pentru 4 rulouri coapte in tava de cca. 38/26 cm si 3 rulouri, in tava mare.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }