QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate stiinte politice

Organisme interinstitutionale
ORGANISME INTERINSTITUTIONALE


- OFICIUL PENTRU PUBLICATII OFICIALE ALE COMUNITATILOR EUROPENE (OPOCE) OPOCE este editura institutiilor Uniunii Europene, fiind responsabil cu productia si distributia publicatiilor Uniunii Europene: Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Raportul general de activitate s.a., atat pe suport tiparit, cat si in format electronic, multimedia sau site-uri. OPOCE are sediul la Luxemburg.

- OFICIUL EUROPEAN PENTRU SELECTIA PERSONALULUI (EPSO) - Din 2003, EPSO este punct unic de contact pentru cei care vor sa se angajeze in institutiile Uniunii Europene, responsabilitatea sa fiind sa pregateasca selectiile de personal calificat pentru acestea. Sediul EPSO este la Bruxelles.
- SCOALA EUROPEANA DE ADMINISTRATIE (EAS) are obiectivul de a promova cooperarea intre institutii in domeniul instruirii, de a sprijini propagarea valorilor comune si a practicilor profesionale armonizate, precum si de a crea sinergie in utilizarea resurselor umane si financiare. EAS are sedii la Bruxelles si la Luxemburg.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }