QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate romana

Bibliografie Eugen Lovinescu

In vederea realizarii lucrarii <<,”Ion”- caracterizarea personajului principal >>fiecare din membrii echipei de lucru a dezvoltat individual unul din aspectele stabilite pe fisa de lucru,dupa cum urmeaza:

1. Dobrota Rucsandra:Patima pentru pamant

2. Anton Ana:Relatia personajului cu Ana
Florica

3. Irimiea Silvia:Situarea in mediul social

4. Carapcea Cornelia:Evolutia tragica a personajului

5. Dinu Andra:Ion,exponent al categoriei taranului romanS-a revenit cu adaugiri asupra aspectului nr 2, revenire efectuata de Anton Ana si Dinu Andra.Deasemenea,aspectul Conflictului dintre Ion si Vasile Baciu a fost detaliat ulterior de catre Carapcea Cornelia.Compilarea celor 5 aspecte intr-un tot unitar si relativ coerent a fost realizata in comun de catre toti membrii echipei.Deasemenea,fiecare individ a adus completari,modificari sau adaugiri lucrarii.Redactarea computerizata a fost realizata de catre Dobrota Rucsandra,Carapcea Cornelia si Irimiea Silvia.S-a revenit asupra lucrarii de aproximativ cinci ori,iar membrii echipei considera ca fiecare a depus efort in cantitate egala.
Realizarea temei s-a desfasurat la domiciliul numitei Dinu Andra si a durat aproximativ 8 ore(intre 14. 30 si 22.30,cu o pauza de masa inclusa).

In vederea relizarii lucrarii s-au consumat 24 de foi de xerox,1 cm2 tus negru de imprimanta,7 mine de creion 07.B,un pix albastru (nu a mai fost gasit dupa incheierea lucrarii),1litru bautura racoritoare Fanta si 1 litru apa minerala si apxroximativ 500 neuroni calitatea I.

Desi echipa a pornit la lucru cu un moral ridicat, pe parcursul realizarii lucrarii au survenit cateva conflicte (privind ordinea corecta a aspectelor si diferite probleme de stil si exprimare) si o disputa teologica.Moralul echipei a avut de suferit si datorita telefoanelor de amenintare primite intre orele 19-22 de la diversi parinti furiosi.In ciuda eforturilor depuse de mambrii echipei,datorita orei tarzii si unei stari de oboseala pronuntata ce a survenit inexplicabil,nu au fost clarificate cateva probleme axiologice si nu s-a gasit o incheiere potrivita pentru lucrarea data.Realizatorii proiectului solicita respectos o amanare de o zi si cateva indicatii privind solutionarea acestei probleme.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }