QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate pedagogie

Plan de invatamant gradul iii

PLAN DE INVATAMANT GRADUL III
Obs.: Ziua intai este dedicata rezolvarii problemelor administrativ- organizatorice:

- Remasurarea acelora respinsi si la limita minima, a parametrilor ie de catre lector, pentru a nu se admite la curs persoane necorespunzatoare, sau pentru a se corecta greselile de masurare de la admitere, initiale.- Observarea parametrilor celor masurati si anuntarea motivelor pentru care unii nu vor putea face cursul acum si sunt asteptati cu bucurie la altele.

- Anuntarea celor care nu pot face cursul si care parasesc imediat sala.

- Darea, intocmirea si strangerea de catre lector a fiselor de identificare si a cererilor de reducere de donatii.

- Predarea fiselor de identificare cursantului, care va intocmi la calculator catalogul.

Anuntarea programului cursului in timp.

Scrierea pe tabla a programului de lectii, care se vor preda la curs.I. OPTIMIZAREA I.E.


Se intelege gasirea sistemului, alimentului, medicamentului, a terapiei, solutiei, procedurii, drumului, pe scurt, a alternativei cu EBF-ul cel mai ridicat

Este operatia, tehnica prin care se determina si se ierarhizeaza solutiile si caile optime, posibile de realizat avand in vedere scopul urmarit, eliminandu-se solutiile inutile si cele daunatoare.

Tehnica are la baza masurarea EBF-ului fiecarei solutii sau cai posibile, fiecarei categorii, pentru un anumit beneficiar, avand in vedere un anumit scop (de vindecare, de odihna, consulting, profil economic, pentru alegerea unei profesii sau a unui anumit loc de munca, etc.).

Nu masuram EBF-ul alimentului, ci EBF-ul consumului acestui aliment de catre persoana in cauza, in starea respectiva (de bolnav). Se masoara EBF-ul consumului produsului respectiv ca si cum acesta ar fi consumat in cantitati obisnuite (normale).

Pentru optimizare sunt necesare un beneficiar al masuratorilor , o categorie de fenomene ce trebuie investigate, si intervalul de timp pentru care se face optimizarea.

Tipuri de optimizari:

1) optimizarea perioadelor de concediu – alegerea statiunilor (benefice pentru toata familia);

2) optimizarea timpului de lucru – urmareste stabilirea activitatilor ce trebuie facute neaparat in cadrul programului de lucru de a doua zi (se masoara EBF “sa facem” si “sa nu facem” pentru fiecare activitate si se fac investigatii, pana gasim 100 %;

3) optimizarea somnului, a timpului de odihna – se determina numarul de ore de somn pentru intrarea in SV si intervalul de timp intre care este cel mai bine sa se doarma. Se determina activitatile care trebuie facute in timpul de odihna, precum si durata lui;

4) optimizarea interioarelor camerelor in care locuim, birourilor in care lucram;

5) optimizarea anturajelor, a relatiilor de prietenie;

6) optimizarile specifice diferitelor tipuri de activitati prestate conform specializarilor personale;

7) optimizarea temperaturii de Imbaiere a nou-nascutilor;

8) optimizarea retetelor culinare;

9) optimizarea aliajelor;

10) optimizarea combinarii terapiilor;

11) optimizarea medicatiei – se poate optimiza medicamentatia unui bolnav. Optimizarea medicamentelor se face in conditiile in care medicamentele sunt enegizate conform unor tehnici specifice.

ATENTIE ! NU SE UMBLA LA DOZA DE ANTIBIOTICE FARA A AVEA

SITUATIA SUB CONTROL !

12) optimizarea meseriei (profesiei);

In cazul in care o persoana solicita indrumare pentru alegerea unei meserii, se poarta in primul rand o discutie din care vor reiesi preferintele persoanei respective.

In paralel se noteaza meseriile asupra carora aceasta se opreste in mod deosebit, precum si pe cele care ne vin noua in minte in momentul discutiei. Dupa terminarea discutiei, se fac pentru fiecare meserie cate doua masuratori:

a) EBF-ul implicarii persoanei respective intr-o anume meserie;

b) EBF-ul influentei acelei meserii asupra persoanei.

Ex 1

EBF om meserie

EBF meserie om

Se face media celor doua masuratori: 95+75=170 : 2 = 85 %

EBF-ul este 85 %.

Ex 2, un caz special:

Atunci cand persoana care solicita sfatul, are in grija o persoana handicapata; se fac aceleasi masuratori, atat pntru ea, cat si pentru persoana handicapata, adica:

“Care este EBF-ul din punct de vedere al handicapatului ca celalalt sa lucreze in cutare meserie?”

“Care este EBF-ul din punct de vedere al handicapatului pentru meseria respectiva, ca celalalt sa se implice?”

Se face media mediilor acestor masuratori si se recomanda meseria cu media cea mai mare. O medie > trebuie sa fie alcatuita din EBF-uri > (nu un EBF > si un altul <

Se recomanda ca optimizarile sa se faca de 2 - 4 inforenergeticieni simultan, pentru a avea mai multe perceptii. Eventual se pot face medii dupa aceea. In general trebuie sa se tina cont de toate aspectele familiale care pot influenta munca, sau care pot fi influentate de munca.

13) optimizarea alimentatiei se face de obicei pentru 30 zile pentru persoane sanatoase si pentru 7 zile pentru acelea suferinde grav, dupa care se reia. Se executa la finalul sedintelor de terapie si este obligatorie pentru intrarea sistemului in SV si ajungerea si mentinerea la SS normala:

▪ se alcatuieste o lista care sa cuprinda alimentele pe care persoana obisnuieste sa le consume, pe care le prefera, apoi alimente pe care le consuma mai rar si apoi alte alimente;

▪ se masoara EBF-ul consumului unei cantitati obisnuite din alimentul respectiv (din lista) de catre aceasta persoana, aflata in aceasta stare;

▪ se alcatuieste o lista cu alimentele asezate in ordinea descrescatoare a EBF-ului lor, facandu-se persoanei recomandarile potrivite avand in vedere ca:

a) – alimentele cu EBF sunt vindecatoare;

b) – alimentele cu 81 EBF 90 nu-I fac rau persoanei, dar nici n-o vindeca;

c) – alimentele cu EBF < 81 sunt toxice, fac rau, fiind interzise;

d) – alimentele cu EBF < 0 sunt letale, otravitoare.

▪ masuram cum ii distribuim aceste alimente pe mese

▪ urmatoarea masuratoare se face dupa alg:

“Ce cantitate din fiecare aliment din aceasta lista de alimente poate consuma bolnavul zilnic, astfel incat sa nu ii faca rau, sa aiba rolul vindecator maxim?” (EBF > 81; EBF>

▪ urmatoarea masuratoare este legata de ora optima din zi de administrare a fiecarui aliment in parte si daca se distribuie pe mai multe mese.

▪ masuratoarea urmatoare se refera la preparare, sortimente, cum le combinam, si alte observatii de genul acesta, precum si la recomandarile speciale.

▪ dupa aceste masuratori, se intocmeste o lista de favorabilitati, dupa EBF-ul fiecarui aliment in parte.

▪ se mai face o lista cu alimentele interzise, si care sunt cele cu EBF < , ele fiind toxice, daunatoare, de-a dreptul malefice pentru persoana respectiva.

Pentru alimentele cu EBF mic dar pozitiv, se fac masuratori suplimentare, pentru a se constata daca anumite mici cantitati la anumite intervale de timp pot fi consumate de catre bolnav fara a-I face rau.

Caracteristicile optimizarii sunt personale. Ele difera de la individ la individ, si la acelasi individ de la un moment la altul, functie de starea sanatatii lui.

Proportional cu ameliorarea parametrilor suferindului, la fiecare 10 % se face optimizarea alimentara.

Observatii:

■ Medicamentelor, ca si alimentelor li se poate aplica urmatoarea tehnica:

1. Se anihileaza cu Lumina Sfintei Treimi toate IE, algoritmii si programele malefice, toate toxinele din acel medicament.

Se enegizeaza medicamentul cu toate IE si algoritmii benefici specifici si necesari pentru intrarea si mentinerea in SV.


II. COMPATIBILITATI (C)


Compatibilitatea, reprezinta capacitatea sau proprietatea unui sistem viu de a influenta din punct de vedere energetic si informational, prin punerea in rezonanta, un alt sistem viu determinand un anumit tip de variabilitate(crestere sau micsorare) BCF-urilor, centrilor ie, SV-urilor structurilor.

Compatibilitatea este determinata de structurile nemuritoare, de sufletul sistemului viu, care creeaza, induce, in structurile temporare caracteristici si particularitati placute, favorabile, benefice, sau neplacute, nefavorabile, malefice. Adica, incompatibilitatea caracterizeaza si se manifesta numai pentru cei care sunt in Legea Kharmei, fiintele umane elevate spiritual in urma eforturilor volitionale, constiente, au inlocuit- o, o resimt si o manifesta, sub forma sentimentului de mila. Adica, cauzele lui C sunt intotdeauna in subconstienbtul implicatilor, in memoria astrala a lor.


Daca motivatiile cauzelor incompatibilitatii, in mod volitional sau inconstient, sunt annihilate prin manifestarile christice potrivite- si ratiunea(SB) si trupul (SF) al celor implicati se schimba, in final doi oameni ce s- au antipatizat pot ajunge cu eforturi volitionale reciproce, sa transforme relatia, sa o faca placuta, in mod firesc, cum este normal sa fie intre doi buni crestini. Cand acest tip de efort nu se face, de unul dintre parteneri sau de amandoi, apar dorintele de razbunare, de a provoca celuilalt suferinte de tipul acelora de odinioara- cel putin. Aceste situatii nefericite, frecvente, intaresc problemele de kharma, le amplifica, adica se vor amplifica suferintele, problemele intre parteneri, dar si cu persoanele care accepta iubirea acestora. Perpetuarea acestor situatii timp de mai multe vieti, produce incompatibilitati atat de ridicate, incat la reintalnirea partenerilor apare necesitatea razbunarii, de a face rau celuilalt, incat cel mai putin elevat face o infractiune impotriva celuilalt, aparent fara justificare, motivatie.

In momentul in care doua sisteme vii intra in contact IE, ele se influenteaza reciproc prin intermediul BCF-urilor, producand variabilitati de parametri ie una celeilalte,insa reciprocitatea nu este obligatorie. In raport de variabilitatea determinata de acest tip de influenta ie, C poate fi favorabila sau benefica si nefavorabila sau malefica.

Incompatibilitatea = influenta negativa din punct de vedere IE a unui sistem viu asupra altuia.

Cand variabilitatile parametrilor sunt egale cu zero, nu se produc influente, apare indiferenta biologica.

Compatibilitatea, incompatibilitatea si indiferenta sunt de natura biologica, si sunt proprii fiecarui sistem viu in parte.

Compatibilitatea poate fi foarte greu schimbata, dar niciodata nu poate fi fortata sau violentata. Orice tentativa in aceste directii, de violentare sau fortare a compatibilitatii, determina refularea manifestarilor normale si fac ca ulterior incompatibilitatile impotriva carora s-a luptat, dupa un anume timp, sa se manifeste mult mai violent.

Un sistem viu compatibil altui sistem viu, ii amplifica acestuia parametrii IE si invers, un sistem viu incompatibil altui sistem viu, ii diminueaza acestuia din urma parametrii IE.

C reprezinta rezultanta interactiunii a numeroase caracteristici exprimate prin diferiti parametrii IE, proprii sistemelor vii implicate.

Parametrii IE implicati in C:

EBF

▪ Credinta in Dumnezeu;

▪ Pacatele si greselile facute fata de cei implicati in C, pana in momentul masuratorii;

▪ Cat de mult si- au iertat pacatele si greselile reciproce;

▪ Fermitatea pe calitati;

Ebf implicata poate fi

▪ potentiala;

▪ utila (manifesta).

Atat valoarea potentiala a unui parametru, cat si valoarea utila, au un maxim si un minim.

C se clasifica dupa numarul de sisteme vii implicate:

C. univoca – cand un singur sistem viu are influenta benefica, favorabila, pozitiva, iar influentele celuilalt sau celorlalte sisteme vii sunt de alta natura;

reciproca (de prietenie, de mariaj) – cand ambele sisteme vii exercita influente de acelasi fel;

C. plurivoca – cand mai multe sisteme vii au influente diferite unele asupra altora (de echipa, de colectivitate).

Incompatibilitatea se manifesta in special printr-un EBF scazut pe SB.

Caracteristici:

1. C se masoara pe toate structurile si pe T;

2. C < inseamna incompatibilitate accentuata sau chiar repulsie;

3. Pe scala valorica, valorile < pozitive si/sau negative denota incompatibilitate, au semnificatia influentei negative asupra sistemului viu;

4. Valoarea + 81 are semnificatia indiferentei biologice, avand de obicei sensul de pierdere de timp;

5. Intre 81 – 90 se manifesta compatibilitatea acceptabila;

6. Peste 90 exista prietenii, iubiri, etc;

7. C = 100 sunt cuplurile perfecte; valoarea +100 are semnificatia influentei pozitive maxime posibile umane exercitate asupra unui sistem viu de o existenta exterioara, cu sau fara SF.

In general, C se poate ameliora volitional cu un maxim de 5%. In substratul incompatibilitatilor se gasesc deosebiri esentiale, fundamentale intre sistemele implicate, pe structura afectata si anume:

▪ nepotriviri fizice mai mult sau mai putin pronuntate;

▪ ingaduinta sau severitate in analiza, criterii educationale si rationale diferite;

▪ capacitate de iubire diferita, deosebiri nete de credinta, afectivitate si sensibilitate diferite.

▪ suferinte mai mici aduse in trecut (la incompatibilitati mai mici) sau suferinte mai mari aduse altadata, la incompatibilitati mai mari.

Obs.: Compatibilitatea si incompatibilitatea sunt intotdeauna determinate de probleme karmice astrale (din alta viata) benefice sau malefice, existente intre fiintele implicate, in functie de ceea ce a daruit alta data fiecare dintre cei implicati in prezent in C. Regula de baza in Legile Divine, care functioneaza numai la aceia ce evolueaza inconstient este: tot ceea ce ai daruit (cu o structura, sau pe total) – tot aceea vei primi pe aceeasi structura, de la fostii primitori. Numai la aceia care evolueaza volitional, constient, este: “intotdeauna sa daruesti numai iubire prin faptele, vorbele si gandurile proprii, cu toate structurile proprii- indiferent de beneficitatea celor ce ai primit, in special insa cand ai primit din acelea malefice, rele”. Sunt benefice acelea care au ajutat la indumnezeirea fiintei, la evolutia ei pe toate planurile si sunt malefice acelea care au franat, sau blocat, sau inversat indumnezeirea.

C. bivoca se masoara pe fiecare structura si pe total sistem viu, avand semnificatiile:

- pe SF: atractia sexuala, acceptarea comportamentului, fizionomiei, gesturilor, timbrului vocii, etc. celui sau celor in cauza; (incompatibilitatea – respingere, disconfort, repulsie);

- pe SB: acceptarea punctelor de vedere, a conceptelor, a rationamentelor, logicii, analizelor si sintezelor celui sau celor in cauza; (incompatibilitatea – pareri contrare, controverse [certuri], divergente rationale);

- pe SN: comunicarea spirituala, sufleteasca, realizarea implinirii spirituale prin partener sau partenera (incompatibilitatea – lipsa de comunicare intre S.V. si chiar repulsie);

- pe T: are semnificatia determinarii structurii cu rol preponderent in cadrul sistemului viu, corespunzator gradului de elevare al acestuia.

Compatibilitatea are ca efect ridicarea randamentului de munca, favorizeaza creatia, iar C in cadrul unei echipe duce la micsorarea numarului accidentelor de munca.

Maximul de C biologica = sentimentul Iubirii depline, a afinitatii maxim posibile intre sistemele vii implicate.

Cu cat C este mai ridicata intre doua sisteme vii, cu atat parametrii lor IE sunt mai asemanatori. Cand se intampla, numarul de intalniri succesive, anterioare vietii prezente este mai mare.

Pentru ca un cuplu sa fie viabil, armonios, trebuie ca C pe toate structurile sa fie mai mare de 95, iar diferentele de C intre structuri si pe T, sa fie mai mici de 4 % . Incompatibilitatea micsoreaza campurile si semnalele acestora.

La persoanele ce prezinta incompatibilitati frecvente, se remarca BCF R mici; sunt caracterizate prin lipsa de sensibilitate, si de aici anumite caracteristici:

- agresivitate;

- nevoia de cineva pe care sa-l paraziteze;

- nevoia de a fi mereu in centrul atentiei, sunt exhibitionisti (isteria din punct de vedere psihic).

- ateismul este prezent intotdeauna.

C variaza in timp, dupa varsta, sex, in functie de conditiile sociale si in functie de conditiile astronomice. Pentru ca un cuplu safie armonios si viabil, sunt absolut necesare C mai mari de 90 pe toate cele 3 structuri. Daca o singura structura este in deficit, ea va influenta in acelasi sens, negativ, si celelalte structuri.

Masuratori plurivoce:A

B

C

D

A


f,b,n,t.B

f,b,n,t.
C

D


Ex. 1: un cupluF

B

N

T

EA

EL

Dupa un timp


F

B

N

T

EA


70-60

85-70


EL


67

85Semnificatia valorilor masurate:

- 26 pe F = din cauza incompatibilitatii fizice, el se va simti frustrat, ea se va simti agresata, partenerii constientizeaza ca iubirea initiala a lor s- a stins.

- 67 pe B = el este agresiv verbal, mereu in contradictie, pricinos – ea ii tolereaza tot, desi se va simti nedreptatita, refuland acestea.

- N = Intre ei este un sentiment puternic de iubire. Aceasta relatie se dovedeste fragila, deoarece oricat de mare este C noesica, nu este deajuns, intrucat pe fizic si biosic el pentru ea este incompatibil puternic, ceea ce la tinerete are importanta majora. Este un cuplu fara viitor la tinerete (dupa un timp se vor desparti violent, ca urmare a unor aventuri a partenerului cu C mai mic pe SF- EA), iar la varsta a III isi vor face “zile negre unul altuia”.


Ex. 2: un cuplu tanar:

Faza 1: De inceput, de abia se cunosc fizic.


F

B

N

T

 

EA

98

71

54

88

 

EL

96

81

38

90

 

 

Faza 2: Dupa un timp (inca se suporta)

EA

91

69

57

81

 

EL

89

76

41

84

 

Faza 3: Dupa o alta perioada (iadul

 

EA

84

67

59

77

 

EL

81

69

43

73


Dupa un timp, C lui arata ca in faza 2, iar dupa alt timp, ca in faza 3. In aceasta faza, situatia este chiar dramatica. Incompatibilitatile pe SN, in special la a ei pentru el se micsoreaza, iar compatibilitatile de pe SF influentate de acestea scad, in timp ce incompatibilitatile de pe SB (interfata) cresc, ei nu se mai suporta reciproc, se cearta, ciocnesc continuu, se despart urat cand sunt neelevati si rece cand sunt mai elevati, instruiti spiritual.

In acest exemplu, datorita si influentelor exterioare negative, C pe N scazuta puternic inca de la inceput, in special a ei pentru el, are influente negative intr- un timp mult mai scurt, decat daca s- ar fi manifestat fara aceste influente exterioare..

Cand T este mai mic decat oricare dintre structuri inseamna ca exista influente negative din exterior si invers.

REZULTATELE DE LA MASURATORILE DE COMPATIBILITATI I.E. SE COMUNICA NUMAI PERSONAL.

NEMANIFESTAREA UNEI COMPATIBILITATI, NU INSEAMNA INEXISTENTA EI, dar inseamna ca cel sau cei in cauza, refuleaza- dupa un timp mai scurt sau mai lung aceasta se va manifesta mai puternic.

Compatibilitatea este rezultanta interactiunii tuturor caracteristicilor sistemului viu, reprezentate prin diversi parametrii i.e. Pe fiecare structura si pe T., ea mai este influentata de antagonismul sau similaritatea marimii credintei, de idealurile urmate, de hobby-urile personale, de conceptiile de viata si munca, de varsta, de experienta personala, de specializarile fizice, biosice si noesice ca urmare a activitatilor preponderent prestate, de fermitatea pe propriile calitati, etc..

C pozitiva. are ca efect cresterea randamentului de munca, cresterea potentelor creative, reducerea pericolelor de accidente, desfasurarea activitatilor intr-o stare de armonie, bucurie, pace, liniste sufleteasca si invers.

Multe sisteme vii de acelasi tip, datorita constientizarii si aplicarii mai mici a potentelor lor, nu ajung sa fie compatibile intre ele, in special cand unele sunt pe limita maxima, si altele pe limita minima. Aceasta se intampla la fiintele cu CD mic sau foarte mic, la atei.

Aceasta este o incompatibilitate aparenta, temporara, care se poate remedia, daca nu difera mai mult de 5%, prin eforturile volitionale, constiente, corespunzatoare ale sistemului viu care se afla pe limitele minime ale parametrilor sai, dar are cunoastere christica, de a se ridica la nivelul partenerului.

Ateii sunt impotenti in a- si rezolva problemele de kharma, chiar daca ei cunosc invataturile christice (dogmaticii). Cat timp este practicat ateismul, cat timp este legiferat intr- o colectivitate, acesta este o frana in rezolvarea problemelor de kharma. Ateii si aceia care le accepta iubirea lor, traiesc cele mai mari si grave probleme kharmice, care de multe ori se transfera in viata urmatoare, in special daca partenerii s- au despartit, au divortat, mai inainte de a si le rezolva. Numai bunii traitori crestini, cu viata personala sacralizata, isi pot rezolva problemele de kharma in Legile Divine.

Mirosul corpului neplacut- semnalizeaza existenta unor carente, neelevari in personalitatea unei fiinte. Odata cu elevarea spirituala, mirosurile personale neplacute dispar, fiind inlocuite de acelea placute, frumoase. De ex.: partenera regelui Solomon mirosea a trandafiri, fiind o entitate foarte elevata intrupata; sau moastele sfintilor si chiar corpul unora dintre ei inca din timpul vietii. Caracteristicile proceselor metabolice ce indica neelevarea spirituala pot si sunt iertate intotdeauna la fiintele iubite- sunt acceptate ca firesti, conduc la obisnuinta si ulterior nici nu mai sunt remarcate. Atunci cand iubirea dispare, acestea explodeaza si constituie argumente ca iubirea s- a sfarsit, stins, si nu ca fiinta s- a schimbat. C si incompatibilitatea se manifesta si la sistemele vii cu aceeasi calitate a EBF al lor, din motivele de mai sus.Sistemele vii care, din dorinta de a fi compatibile, in mod volitional isi coboara parametrii, vor decade, datorita partenerului, in special cand acesta refuza sau respinge efortul de ridicare a parametrilor i.e. proprii.

Partenerii care fac aceste eforturi trebuie sprijiniti, stimulati, ajutati, pentru a nu mai recade pe limitele minime ale parametrilor ie ai lor.

Sfaturile privind C se dau cu intelepciune, cu foarte multa iubire pentru persoanele respective. Se discuta cu fiecare persoana in parte doar aspectele care o privesc pe ea, i se spune doar ceea ce are ea de facut.

Este bine ca atunci cand facem masuratori de compatibilitate sa masuram si alti parametrii ai persoanei, si recomandarile sa le facem tinand cont si de acestia.

Recomandarile individuale ale C. se fac intotdeauna pentru a salva un cuplu format, si/sau pentru a impiedica formarea unui cuplu care intr-un viitor mai apropiat sau indepartat se va dezagrega.

C. are si un caracter premonitiv, in sensul ca in functie de valorile prezente se pot trage concluzii despre viitorul legaturii.

C. mai poate fi de colectiv, pentru o profesie, pentru o functie, etc.. De fiecare data cand masuram, de exemplu, C. unei persoane pentru o profesie, masuram si C. profesiei pentru persoana respectiva.

O relatie este buna daca duce la elevarea tuturor celor implicati in acea relatie. Un colectiv de munca este corect format daca duce la variatia parametrilor i.e. in sens benefic pentru persoanele care fac parte din el. O profesie bine aleasa duce la ridicarea calitatii i.e. a persoanelor care o presteaza, iar oamenii, prin activitatea lor, daca sunt bine alesi, determina depasirea standardelor existente in acea profesieIII. STARILE SPECIFICE IE ALE SISTEMELOR VII


QI,E,alg = cantitatea de IE, algoritmi fundamentali ai sistemului viu.

QI,E,alg[%]

100*n                              Qi.e.alg.pentru PSV

∆Qi.e.alg.vindecare

Qi.e.alg.max.pentru ss normala

Qi.e.alg.normale

Qi.e.alg.min. pentru ss normala

stari patogene                 

60 usoare si grave

50 stari patogene Qi.e. alg. patogeni

foarte grave                                                         

Qi.e. alg. min. supravietuire


10

Timp

0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 cronologic

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 biologic

Observatii:

30 % < QI,E,alg < 60 % T stari patogene foarte grave;

60 % < QI,E,alg < 81 % T stari patogene grave;

81 % < QI,E,alg < 100 % T stari normale;

timpul cronologic = timpul solar, legal; exista un decalaj intre timpul cronologic si cel biologic. Peste 50 de ani timpul biologic se scurteaza.

Datorita acestui decalaj tinerii constientizeaza mai greu realitatea.

Variabilitatea Qi.e.alg. la terapiile i.e.QI,E, alg [%]

100


81


60

c

 
Qo


La preluare persoana are QI,E,alg = Q0.

Se determina panta de cadere (a).

Dupa inceperea terapiei i.e.panta se micsoreaza (b), apoi curba este stationara (c) (constatarea inceperii stationarii ss indica inceputul vindecarii) iar revenirea este accentuata (d).

Daca persoana este/devine credincioasa, panta este mare spre SV.

Ecuatia punerii in stare de vindecare (PSV):

QI,E,alg=QI,E,alg min. viab.+D QI,E,alg patogen+DQI,E,alg normal+DQI,E,alg vindecare


IV PUNEREA IN STAREA DE VINDECARE – PSV


Este acea stare in care un sistem viu suferind trebuie sa ajunga pentru ca urmarea acestui fapt sa fie revenirea la o SS permanenta si stabila peste 81.

PSV este caracterizata prin cantitati de energii si informatii mult mai mari decat starea de sanatate obisnuita, pentru ca sistemul viu afectat sa poata consuma oricat pentru refacere dar in asa fel incat nivelul IE al SV sa nu ajunga sub cel al SS.

Ea nu are o marime fixa, ci este “atat de mare cat este necesar” pentru ca sistemul viu sa se vindece.

Punerea in starea de vindecare

1) Asigurarea IE specifice si necesare pentru intrarea tuturor organelor si zonelor in SV, pentru refacerea integritatii structurale si functionale;

2) Stergerea tuturor amprentelor si capacitatilor de coordonare incorecte de la toate nivelurile sistemului nervos;

3) Stabilizarea IE pe starile SV si SS (proportional cu mentinerea si ameliorarea calitatii pacientului, a credintei lui); “Daca vei gresi iti va fi mai rau!”


V. Tehnici de redresare I.E.


Sunt tehnici ce urmaresc ameliorarea starii de vitalitate si a starii de sanatate a organului sau zonei afectate si a intregului sistem viu, in cazul in care acesta se gaseste intr-o stare patogena. Aplicarea acestor tehnici se realizeaza dupa cele de curatare, inversarea acestei ordini, determinand in unele cazuri aparitia unor dureri in locul respectiv, stari de rau, tensiuni, etc.


1) Tehnica reducerii de ABEP

Tehnica reducerii de ABEP are drept scop refacerea matricii IE care, odata afectata, nu mai este capabila sa dea ordine corecte in sistemul viu respectiv.

Reducerea unui ABEP este procedura prin care o perturbare IE patogena este corectata (dispare) in vederea punerii sistemului viu in stare de vindecare.

Procedura de realizare


1) In primul rand, se determina spatial si valoric ABEP-ul respectiv.

2) In starea Ready se pun ambele palme pe varful ABEP-ului, cu fata spre sistemul viu, fara sa atingem palmele intre ele. Se rotesc palmele levogir, se apropie incet de sistemul viu, pe concentrarea:

“In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, rog Sfanta Treime sa puna in palmele mele, acea informatie si energie B specifica si necesara, pentru reducerea in totalitate a acestui ABEP de jur imprejurul organului (denumim organul), pentru punerea acestuia in SV 100%.”

Fiecare zona, organ, sistem, functioneaza pe un anumit fel de IE specifice lui.


Observatie: algoritmul se rosteste pe tot timpul actiunii, repetandu-se daca este nevoie.

Procedura se incheie atunci cand palmele noastre au ajuns la 1-2 cm de sistemul viu respectiv. Palmele noastre nu se ating intre ele.

Pe tot parcursul actiunii, inforenergeticianul are sentimentul de siguranta si realizare a obiectivului. Daca cumva apare un sentiment de nesiguranta, neliniste, nerealizare, acesta poate fi determinat de viteza prea mare cu care lucram sau prea mica, sau de o concentrare insuficienta, determinata de intrarea necorespunzatoare in starea “Ready”, toate acestea fiind cauzate de ganduri, sau de diverse bruiaje din jurul nostru.

Viteza de lucru trebuie sa fie potrivita (este o stare) – “cu sufletul la gura”.

3) La terminarea procedurii, se verifica spatial si valoric cu ansa si raportorul, daca ABEP-ul este “0”. Daca mai exista ABEP, se reia procedura – ori de cate ori este nevoie.

4) Multumim Sfintei Treimi pentru ajutor si ne facem Semnul Crucii.

Vindecarea se face incet, in timp, pentru ca SF afectata necesita o perioada de timp mai indelungata pentru a-si reveni. Organul respectiv, pus sa-si indeplineasca functiile in cadrul sistemului viu este restabilit din punct de vedere IE, dar SF al organului respectiv este inca afectata. Si atunci, ABEP-ul poate reveni.

Orice ABEP se reduce si la nivelul craniului (SNC – sistemul nervos central), “Unde este reprezentarea pe cortex a acestui ABEP?”

Avem in vedere ca pana la viitoarea sedinta de terapie ABEP-ul respectiv, in cazul in care revine, sa nu depaseasca valoarea de 30 %.

Reducerea unui ABEP are ca urmare cresterea SV-urilor destul de repede, si a SS-urilor ceva mai incet, deoarece modificarea structurala ramane acolo si dupa o perioada ABEP-ul revine. Obligatia noastra este sa reducem ABEP-ul pana se reface structura fizica.

Observatii:

▪ Sensul de rotatie levogir, este invers miscarii acelor de ceasornic si se foloseste cand aplicam proceduri IE pe partea din fata a pacientului; cand aplicam proceduri pe partea din spate a pacientului mainile se rotesc dextrogir.

▪ Cateodata, dupa o reducere de ABEP facuta pe mare concentrare, la verificarea remanentei ABEP-ului se constata ca pe algoritmul cautarii ABEP-ului pot aparea valori < . Odata cu reducerea ABEP-ului s-a produs si o mica energizare locala a zonei/organului respectiv.

▪ In timpul executarii procedurii se vizioneaza organul, sau zona respectiva, puternic luminat(a) de Lumina Sfintei Treimi, se respira profund si rar mentinandu-se respiratia in apnee atat cat este posibil, ochii se tin semiinchisi, mainile se rotesc cu viteza potrivita, reglata de sentimentul de liniste, siguranta, realizare.

▪ In cazul ABEP-urilor proprii sau unde varful ABEP-ului nu este accesibil, sau cand spatiul nu ne permite, tehnica se aplica introducand mainile in ABEP.

In cazul anumitor afectiuni pentru a avea eficienta mai mare este recomandabil a se utiliza si algoritmi specifici (ex: inmuierea si dizolvarea calculilor, anihilarea virusilor prin reducerea CV al lor si eliminarea rapida si totala a acestora din organism, etc.).


2) TEHNICA ENERGIZARII LOCALE

Tehnica prin care se creeaza la nivelul organului sau zonei respective un depozit de energii si informatii peste nivelul “0” (dupa reducerea de ABEP).

Acest depozit se va consuma ulterior, intr-un timp mai lung sau mai scurt, dupa care ABEP-ul va reapare cu o valoare mai mare sau mai mica, in functie de cum s-au respectat tehnicile aplicate si in functie de cum a respectat persoana recomandarile facute.

Procedura de realizare (este inversa tehnicii de reducere de ABEP):

1) In starea Ready se pun ambele palme in dreptul organului sau zonei unde este necesara energizarea;

2) Rotind palmele levogir le departam de suprafata corpului persoanei astfel incat sa descriem o suprafata semisferica, al carei centru este zona bolnava, concentrandu-ne pe algoritmul:

“In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, se energizeaza foarte puternic acest organ/zona cu IE benefica, specifica si necesara atat de mult cat trebuie pentru punerea lui in starea de vindecare rapida, totala si permanenta!”

3) Se masoara cu ansa si raportorul cat la suta s-a energizat organul/zona respectiv(a), din suta necesara. La valori <100 se reia procedura.

4) Se multumeste Sfintei Treimi pentru ajutorul primit si ne facem Semnul Crucii.

Nu se energizeaza zone/organe care au infectii, tumori, celule cancerigene, decat dupa “curatarea ie”.


3) TEHNICA IE DE ENERGIZARE GENERALA

Urmareste realizarea unui depozit IE la nivelul intregului sistem viu, pentru ca toate organele si zonele sale sa fie puse in starea de vindecare (PSV) si apoi in starea de sanatate (SS) normala.

Procedura de realizare:

1. In starea Ready, se pun ambele palme deasupra capului persoanei, la 20-30 cm., coborand intr-o miscare levogira, parcurgand astfel intreaga fiinta, pana la degetele picioarelor, vizualizand cum energizam intregul sistem viu, cu tot ceea ce contine el. Se lucreaza numai in fata suferindului , pe algoritmul:

“In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh, rog Sfanta Treime sa puna in palmele mele toate energiile si informatiile B, specifice si necesare pentru energizarea in totalitate a (numele persoanei), pentru ca acest sistem viu si toate organele lui sa fie pusa in starea de vindecare, si apoi pentru ajungerea la starea de sanatate normala!”

2. Se verifica cu ansa si raportorul daca sistemul s-a energizat 100% din cat trebuia energizat. La valori <100% se reia procedura.

3. Multumim Sfintei Treimi pentru ajutor si ne facem Semnul Crucii.


4) TEHNICA DE AMPLIFICARE A BIOCAMPULUI VITAL

Prin aceasta procedura se realizeaza o rezerva suplimentara importanta de IE necesara aducerii sistemului viu in starea de vindecare.

Depozitul va fi utilizat in intervalul dintre doua sedinte, asigurand astfel o revenire mai rapida a sistemului viu la starea de sanatate normala.

CV al unui om obisnuit este de 1,5 – 1,7 m (2 m = puternic). Sistemele vii bolnave au un CV redus. Pentru vindecare trebuie sa amplificam acest CV.

Atunci cand prin determinari radiestezice vom descoperi un CV in suferinta (60 – 70%; 40% . ) vom recurge la ampliifcarea CV atat de mult cat ii trebuie ca sa fie pus in SV.

Marirea CV va atrage dupa sine si amplificarea celorlalte BCF, conform rapoartelor R1 si R2, ceea ce de fapt inseamna evolutie.

Procedura de realizare:

1. Se determina cu ansa si raportorul conturul CV al pacientului.

2. In starea Ready se pun ambele palme pe suprafata exterioara a biocampului vital (la nivelul sau locul posibil pentru amplificare).

3. Se rotesc levogir ambele palme, concomitent cu o indepartare a palmelor de suprafata CV, pe concentrarea:

“In numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh se amplifica biocampul vital al acestui sistem viu, in mod proportional de jur imprejurul corpului lui, atat de mult cat este necesar pentru punerea in stare de vindecare a zonelor si organelor afectate ale acestei fiinte, si pentru revenirea ei la o stare de sanatate normala!.”

In mod normal, procedeul dureaza intre 2-5’. Avem in vedere in timpul rostirii algoritmului ca dorim punerea in stare de vindecare a tuturor organelor/zonelor, astfel incat sa ajunga ulterior la SS normala si fireasca.

Pe tot timpul aplicarii acestei tehnici, se vizualizeaza configuratia CV din jurul sistemului viu respectiv, care trebuie sa fie alb stralucitor, pentru cei ce nu vad color, fie rosu intens pozitiv, benfic (IE), luminos, sanatos.

Urmarim ca in timpul procedurii CV sa fie amplificat proportional de jur imprejurul sistemului viu respectiv. Miscarea levogira se continua pana la sfarsitul procedurii, cand se dobandeste acel sentiment de datorie implinita.

4. Se verifica cu ansa si raportorul daca CV al persoanei s-a amplificat 100 %, din cat trebuia amplificat, adica daca corespunde cu intrarea pacientului in SV. La valori <100% se reia procedura.

5. Multumim Sfintei Treimi pentru ajutor si ne facem Semnul Crucii.

Observatie:

Atunci cand pozitia pacientului sau spatiul avut la dispozitie nu permit aplicarea procedurii in acest fel, amplificarea CV se poate realiza si in dreptul altor zone ale corpului, de exemplu deasupra capului, sau in talpi, vizionand insa si concentrandu-ne pe amplificarea CV proportional, de jur imprejurul sistemului viu, pentru a nu-I schimba caracteristicile IE.

Tehnicile de redresare ie, se aplica intotdeauna dupa tehnicile de curatare ie.


VI. AMPRENTE IE


Orice sistem viu, atunci cand se afla intr-o stare IE speciala (excedentara sau deficitara), creeaza in structurile fizice pe care le atinge, prin implementare, amprente a IE corespunzatoare propriei sale stari si personalitati.

Aceste stari sunt determinate de emotii si sentimente, si sunt prezente in special la sisteme vii umane si la cele superioare acestora.

Amprentele IE sunt constituite din implementari IE ale unui sistem viu intr-o structura fizica oarecare, obiecte (case, trupuri, etc.), atunci cand acest sistem viu se afla intr-o stare IE deosebita. Marimea diferentei IE dintre starea normala si starea momentana a sistemului viu, precum si nivelul IE al mediului inconjurator constituie cei doi factori ce determina caracteristicile amprentei create de sistemul viu respectiv.

Amprentele IE constituie cartea de vizita a creatorului lor, deoarece cu ajutorul codului IE personal al unui sistem viu se poate avea acces la “fisa informationala” din banca de date a Divinitatii a acestuia.

Codul IE este unic, caracteristic si propriu oricaror sisteme vii, in el fiind concentrate toate caracteristicile IE ale fiecarei structuri muritoare si a celor nemuritoare pe care S.V. le poseda. Dupa acest cod, S.V. cu sau fara SF este recunoscu si aparat de alte existente nemuritoare. De asemenea, codul IE este continut partial in prenumele aferent vietii respective si este continut in totalitate in numele vesnic ce insoteste entitatile de tip noesic.

Cunoasterea acestui cod in intregime face posibila modificarea variabilitatilor IE ale structurilor unui numar restrans de existente, numai in virtutea unor merite deosebite si atunci cand au un rol deosebit in evolutia altor sisteme vii.

Dintr-o amprenta IE se pot obtine:

- toate caracteristicile F, B, si spirituale ale creatorului, inclusiv portretul robot;

- toate datele informationale legate de evenimentele la care sistemul viu a participat.

Amprenta IE este infinit mai exacta decat orice amprenta dactiloscopica.

Clasificare

1. Dupa beneficitate:

- malefice (EBF<81%);

- benefice (EBF

Sistemele vii umane nu pot crea amprente cu EBF >

2. Dupa intensitate

- slabe;

- medii;

- puternice;

- foarte puternice.

3. Dupa marimea suprafetei (arata ca o pata):

- pe suprafete mici (j < 10 cm);

- pe suprafete medii (10 cm < j < 30 cm);

- pe suprafete mari (30 cm < j < 80 cm);

- pe suprafete foarte mari (j > 80 cm, pana la cativa zeci de metri).


4. Dupa varsta (corespunzator perioadelor istorice in care au trait creatorii acestor amprente):

- recente (realizate de o perioada de timp <1 an);

- vechi (realizate de o perioada de timp >1 an).

S-a observat ca in timp amprentele radiaza continutul lor IE, influentand corespunzator algoritmilor lor, sistemele vii ale caror BCF-uri le interfereaza.

Dupa un timp, amprentele slabe isi disipeaza continutul si nu mai pot fi decelate corect, intensitatea lor slabind sub limita sensibilitatii extrasensibilitatilor medii umane.

5. Dupa durata existentei:

amprente temporare;

amprente permanente.

Orice amprente M au durata lunga de viata pe obiecte vechi, bijuterii, deoarece sunt obiecte de disputa si persoanele care le ating le amprenteaza in consecinta.

6. Dupa modul de realizare a lor:

spontane (neconstientizate, realizate fara concentrare);

cu cunoastere (constientizate, realizate pe concentrare, cu un scop precis).

7. In functie de realizator

realizate de oameni;

realizate de sisteme vii vegetale sau animale;

realizate de alte existente, diferite de cele de mai sus.

8. In functie de originea realizatorilor

terestri;

astrali:

T    de tip solar (care provin din sistemul nostru solar);

T    de tip extrasolar.

Exemple de amprente:

1. obiectele din antichitate, vechi, contin amprentele cu suferinte, necazuri, probleme ale celor care le-au apartinut, sau au fost “martore” la diferite evenimente neplacute;

2. obiecte de “arta neagra” (statuete, diferite tapiterii);

3. diferite publicatii, cu un continut necorespunzator;

4. amprente B gen “talismane”.

Observatie:

■ Realizarea de amprente malefice constituie un pacat, chiar daca este facuta fara cunoastere;

■ Decodificarea amprentelor malefice este interzisa;

■ Amprentele malefice se anihileaza. Anihilarea lor este obligatorie si face parte din tehnicile de curatare.

PROCEDURA DE ANIHILARE A AMPRENTELOR MALEFICE

1. Se biodetecteaza amprenta, pe concentrarea: “Caut numai amprenta malefica!”

2. In starea “ready” se pun ambele palme deasupra amprentei biodetectate la o distanta de 30 – 40 cm de aceasta sau de o parte si de alta a obiectului, in cazul obiectelor verticale.

3. Rotindu-se levogir ambele palmele se apropie incet de suprafata obiectului amprentat, pe concentrarea:

“In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh se anihileaza in totalitate orice energii M continute in aceasta amprenta, se dezagrega si se disipeaza orice informatii, algoritmi, energii si concepte M acum si pentru totdeauna!”

Se verifica cu ansa eventuala remanenta a ei. Daca a mai ramas ceva se reia procedura. Palmele se apropie pana la cca. 2 cm. De suprafata amprentata.

4. Dupa anihilare, ne facem semnul Sfintei Cruci si multumim Sfintei Treimi pentru ajutorul primit.

PROCEDURA DE REALIZARE A AMPRENTELOR IE BENEFICE

1. Se alege si se determina algoritmul benefic ce urmeaza sa fie implementat, avand in vedere scopul propus (ameliorarea SS, a SV al fiintelor din apropiere, obtinerea unui anumit rezultat, ca efect benefic asupra unui sistem viu, pe un anumit timp, etc.).

Algoritmul ales trebuie sa aiba EBF de 100%, complexitate si eficienta 100% pentru scopul urmarit.

2. Se pun ambele palme la 1-2 cm de zona care trebuie amprentata.

3. Palmele se misca levogir si se indeparteaza incet de locul in care se creeaza amprenta. Indepartarea palmelor se face pana la o distanta convenabila, functie de conditiile in care lucram.

Miscarea levogira se continua pana la dobandirea unui sentiment de satisfactie, liniste, datorie implinita.

Algoritmul folosit va fi

In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh se amprenteaza energetic si informational aceasta . , amprenta astfel creata va . (se rosteste algoritmul)!”

4. Se verifica cu ansa si raportorul cat la suta din necesarul energetic din amprenta respectiva am realizat, adica, daca s-au implementat toate IE si algoritmii benefici, specifici si necesari realizarii scopului propus. Se determina EBF-ul amprentei. La valori < 100 % se reia procedura.

5. Multumim Sfintei Treimi pentru ajutor si ne facem Semnul Crucii.

NU AVEM VOIE SA INTERVENIM IN LIBERUL ARBITRU - L.A.- AL UNUI OM, ETC., CU NICI UNA DINTRE TEHNICILE IE !


VII. SPATII IE SIMPLE, BENEFICE


Constituie existente spatiale i.e. de sine statatoare, ocupand un volum spatial diferit, un timp determinat, cu un anumit continut IE BENEFIC, in care sunt implementati algoritmi specifici, corespunzatori scopului urmarit de creator(i). In timp, scade intensitatea de camp a i.e. continute de spatiul i.e., acesta isi mareste volumul si apoi se disipeaza in spatiu, beneficitatea ramanandu- I insa constanta pe toata perioada existentei (100%).

Spatiile IE contin IE organizate in algoritmi specifici, cu anumite influente benefice asupra S.V. sau structurilor langa care sau in care se gasesc. Spatiile se misca conform algoritmului implementat, au o dinamica proprie, data de autorul lui.

Vorbele rele aruncate la intamplare, sau blestemele, descantecele malefice, creeaza spatii malefice !!! Continutul IE al spatiului are aceiasi actiune asupra destinatarului ca si autorul vorbelor, faptelor, sau gandurilor (malefica sau benefica)

Spatiile i.e. pot fi facute constient, cu intentie, sau inconstient, fara cunoastere.

Scopul realizarii spatiului IE benefic:

Inlocuieste inforenergeticianul, atunci cand prezenta acestuia este imposibila (in cazul persoanelor suferinde cu psihoze deosebit de grave, atunci cand inforenergeticianul nu este agreat de persoana, sau de aceia din jur, etc.);

Inlocuieste inforenergeticianul in perioada intre doua sedinte de terapie;

Pentru curatarea unui sistem viu sau a unei structuri fizice de la distanta;

Pentru redresarea unui sistem viu de la distanta;

Pentru antrenamente;

Pentru obtinerea unor rezultate benefice, asupra unor sisteme vii vegetale, animale, umane, a unor zone cultivate, a unor lacasuri de odihna, a unor produse alimentare, etc.;

Spatii benefice de tip paznic (de protectie a altor S.V. sau locuri deosebit de importante din punct de vedere spiritual).

Se interzice realizarea si lansarea de spatii i.e. cu EBF < . Ele vor folosi numai Iubirea si Lumina Sfintei Treimi.

Spatiul simplu i.e. benefic- Sp.B. simplu, este un mijloc foarte puternic de actiune la distanta, sau direct, asupra beneficiarului.

Este interzis ca prin spatii sA se acTioneze DIRECT asupra L.A. UMAN

In scopul punerii in starea de vindecare- P.S.V. initial, se face un spatiu de “curatare I.E.” cu algoritmi benefici specifici si i se trimite beneficiarului (sau se pune pe el), obligatoriu inaintea spatiului de”redresare i.e.”. Pentru fiecare scop in parte, se realizeaza Sp.B.simplu, cu discernamant, in mod benefic maxim, corespunzator intereselor numai benefice ale beneficiarului.

Spatiul i.e.” de curatare” contine:

algoritmi de anihilare a SPM, de alungarea ENM-urilor, a CM, de anihilarea programelor si caracteristicilor M ale ENBF, anihilarea amprentelor M;

algoritmi de cinematica proprie care asigura parcurgerea pacientului de catre spatiu, de la cap la picioare si inapoi de mai multe ori, pana la realizarea anihilarii;

miscarea se face levogir, in spirale ce se intersecteaza, astfel incat sa nu ramana nici o parte neatinsa de spatiu;

SPB-ul va insoti pacientul oriunde acesta se va deplasa.

Caracteristici ale spatiilor IE:

Au de obicei volum si forma sferica (f 30 cm si mai mari);

Au cinematica proprie;

Au mod de actiune, timp de actiune, viteza de actiune, proprii;

Se algoritmeaza si au program propriu de existenta, stabilit de catre realizator;

Sunt existente de sine statatoare in anumite locuri, in aer, sau sunt plasate pe/in anumite obiecte sau sisteme vii;

Spatiile pot fi vizualizate prin extrasensibilitati optice;

Culorile lor difera in functie de EBF-ul pe care il au – cele benefice au culori de la roz deschis, foarte luminos pana la nuante de alb argintiu, auriu, opalin, sunt calde, determina senzatii placute, sentimente de bucurie; cele malefice sunt maronii, sau gri-negru intens, intunecate, iar la pipait inteapa, pisca, produc furnicaturi, sau dureri, etc;

Spatiile pot fi determinate cu ansa, ca orice sursa de semnal i.e., li se masoara EBF-ul si orice alti parametri i.e. si caracteristici;

Spatiile M contin informatii si algoritmi cu scopuri malefice; nu sunt suportate de sistemele vii benefice, in special de plante si unele animale, perturba semnalele inforenergetice fundamentale si structurile sistemelor vii;

daca SpM. este foarte puternic, induce prin rezonanta variabilitati i.e. negative asupra sistemului viu;

se pot face si spontan, inconstient.

SPM se curata i.e.obligatoriu, anihilandu- se.

este interzisa realizarea de spatii cu EBF < 81

Spatiul, pe langa programul continut, constituie cartea de vizita IE a realizatorului lui. Prin el, prin “citirea” lui, se pot afla toate caracteristicile IE ale realizatorului.

Persoanelor cu EBF < 81 pe F si B si < 90 pe N si T, nu li se fac decat spatii de curatare i.e.

Observatii:

Este interzisa realizarea de spatii malefice. Spatiile malefice afecteaza sistemele vii benefice. Ele pot perturba puternic semnalele IE fundamentale ale sistemului viu.

Cainii sunt foarte sensibili la aceste spatii, le ocolesc, isi sburlesc parul de-a-lungul sirei spinarii, latra, sunt iritati de efectul agresor al SpM.. Plantele sunt cele mai sensibile, in prezenta SPM se vestejesc si mor, fara a avea o cauza fizica determinata.

Daca spatiile sunt puternice, induc prin rezonare variabilitati corespunzatoare ale biocampurilor sistemelor vii din apropierea lor, iar acestea la randul lor centrilor IE, si in acest fel sistemul viu este influentat corespunzator spatiului (+ sau -).

Gandurile de suspiciune, banuiala, constituie spatii malefice. Persoanele cu EBF<81, datorita starilor lor afective si gandurilor lor, pot produce pe o concentrare oarecare spatii malefice la adresa destinatarului (deochi, blestem, etc.). Protectia impotriva lor de realizeaza prin iluminarea tuturor structurilor, prin eforturi proprii de credinta in Dumnezeu, corespunzatoare acelor structuri.

Clasificarea spatiilor:

In functie de beneficitate:

benefice (EBF

malefice (EBF<81).

Exista SP cu EBF variabil. Acestea sunt facute cu cunoastere, nu pot fi detectate (cu ansa), si contin anumite programe cu o M foarte ridicata, care actioneaza la anumite intervale de timp, sau in anumite conjuncturi. In rest, SP se prezinta ca un SPB obisnuit, cu EBF de circa 87, 85. Acestea sunt farmecele. Din cunctul nostru de vedere sunt M si trebuiesc anihilate.Nu pot fi realizate SpB aparente (dar cu i.e. malefice in realitate, actionand temporar) cu EBF> 87.Dupa modul de realizare:

realizate cu intentie, cu cunoastere;

realizate fara intentie, spontane.

Dupa permanenta lor in spatiu si timp:

temporare, cu existenta limitata in timp, putand actiona de la o anumita perioada de cateva ore la ani de zile;

programate periodic– deoarece dupa un timp, desi raman benefice, isi disipeaza i.e., scazandu- le eficienta. In acest caz, la intervale de timp pe care le masuram, determinam Eficienta- Ef si daca Ef< , il rechemam si ii revitalizam, refacem, suportul energetic, daca este scazut;

permanente-

Dupa complexitatea lor:

Simple – gr. 3;

Complexe – gr. 4-5.

Dupa cinematica lor:

spatii statice;

spatii cu cinematica proprie (asa cum a fost programat).

In functie de destinatar:

spatii cu un anumit destinatar;

spatii cu mai multi destinatari.

In functie de numarul celor care l-au realizat:

spatii individuale, realizate de o singura persoana;

spatii colective, realizate de doua sau mai multe persoane.

In functie de pozitie:

spatii interioare;

spatii exterioare.

Dupa marimea lor, pot fi:

Mici- cu diametrul pana in 50 cm

Medii-“         “ “ “ 1,5 m.

Mari- “     “ “ “ 10 m

Foarte mari “ peste 10 m.


PROCEDURA DE ANIHILARE A SPATIILOR MALEFICE - SpM

1. In starea Ready se biodetecteaza SpM parcurgand sistemul viu cu ansa paralela cu corpul pe concentrarea:

“Caut numai SPM, daca este interior ansa sa faca 900 spre corpul persoanei, iar daca este exterior sa faca 900 spre exteriorul persoanei!”

2. Se aseaza palmele de o parte si de alta a spatiului, la limita exterioara.

3. Rotind palmele levogir, le apropiem una de alta, fara a le atinge Daca SpM este interior, il prindem intre palme si vizualizam pe concentrare cum biocampurile palmelor noastre se apropie dezintegrand in totalitate SpM, concentrandu-ne pe algoritmul:

“In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh, se anihileaza in totalitate acest SpM, cu Lumina Sfintei Treimi, radiata prin palmele mele!”

4. Se verifica cu ansa daca a mai ramas ceva din acel Sp.M., caz in care se reia procedura.

5. Multumim Sfintei Treimi pentru ajutor si ne facem Semnul Crucii.

Persoanele cu EBF < , datorita starilor emotionale si gandurilor lor, pot produce SpM. Forma SpM este diferita de a celor B: sunt conice, aciculare,cilindrice, stelate, carlige, bastoane, de buzdugan, de placi, etc. Culoarea lor este intotdeauna intunecata, maronie, visinie, sau neagra.


PROCEDURA DE REALIZARE A SPATIILOR BENEFICE - SpB

1. Se examineaza destinatarul si dupa analiza de caz efectuata, se stabileste algoritmul optim necesar pentru persoana respectiva.

2. In starea Ready se aseaza ambele palme fata in fata, la o distanta de 30 cm. una de alta.

3. Rotind o palma levogir, sau ambele palme intr-o miscare dublu levogira, se delimiteaza suprafata unei sfere, cu o raza de 15-20 cm., concentrandu-ne pe algoritmul:

“In Numele Tatalui, al fiului, al Sfantului Duh rog Sfanta Treime sa puna in palmele mele toate acele IE benefice, specifice si necesare, pentru realizarea si energizarea foarte puternica, intens, pozitiv, benefica, a acestui spatiu cu Lumina si Iubirea Sfintei Treimi, la care adaug toata iubirea mea, tot ce este mai bun si mai frumos in mine. Acest SpB va . .(se introduc algoritmii determinati la punctul 1).”

4. Se stabileste cinematica; de exemplu, daca este un spatiu pentru o persoana rostim:

“Acest spatiu va parcurge persoana din crestet si pana la varful degetelor, de la picioare si invers, in spirale care se intersecteaza in continuu, in sens levogir, si o va insoti oriunde aceasta va merge, realizand algoritmul implementat in el!'

5. Se stabileste timpul de actiune al spatiului si ce sa se intample cu el dupa indeplinirea misiunii date (ex.: acest spatiu isi va indeplini misiunea in continuu pana cand Eficienta-Ef. lui scade sub 90%, dupa care se va autodisipa). Spatiul mai poate fi rechemat si reenergizat.

Se ramane pe aceasta concentrare de energizare puternica, pana la aparitia sentimentului de liniste, siguranta, satisfactie a realizarii, de inutilitate a continuarii. In palme simtim o tensiune puternica, si o senzatie de caldura, proportional cu intensitatea concentrarii.

6. Se determina daca spatiul contine toate IE, algoritmii si programele benefice specifice si necesare pentru realizarea obiectivului propus, determinandu-se EBF-ul spatiului. Se masoara cat la suta din cat era necesar din toate acestea, au fost implementate, avand in vedere misiunea spatiului. La valori <100 se reia procedura de la punctul 3.

7. Se sufla Duhul Sfant peste spatiu, in forma de Cruce, de 3 ori, rostindu-se Numele Sfintei Treimi.

8. Se lanseaza spatiul pe concentrarea:

In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh acest spatiu sa plece sa-si indeplineasca misiunea!Amin!” – si se face gestul aruncarii in sus.

9. Multumim Sfintei Treimi pentru ajutor si ne facem Semnul Crucii.

Observatie: Pentru a avea mai multa eficienta, noi trebuie sa fim in stare de armonie si liniste, odihniti. Trebuie sa avem toate structurile in ordine.


SPATII DE CURATARE I.E.

Va contine toti algoritmii de curatare:

anihilarea de SpM cu sau fara program, sau cu EBF variabil, activate si neactivate;

alungarea de ENM;

anihilare a tuturor programelor si caracteristicilor M din ENBF;

anihilarea de ECM;

anihilare de amprente M, eronate, sau cu EBF variabil, cu sau fara program, activate si neactivate.

In starea Ready se realizeaza suportul spatiului de curatare i.e.rotind mainile intr-o miscare levogira sau dublu levogira, concentrandu-ne pe algoritmul:

“In Numele Tatalui, al fiului, al Sfantului Duh rog Sfanta Treime sa puna in palmele mele toate acele IE benefice, specifice si necesare, pentru realizarea si energizarea foarte puternica, intens, pozitiv, benefica, a acestui spatiu cu toata Lumina si Iubirea Sfintei Treimi, la care adaug toata iubirea mea, tot ce este mai bun si mai frumos in mine. Acest SpB va . se introduc toti algoritmii de curatare:

anihilare SpM, cu sau fara program, sau cu EBF variabil, activate si neactivate;

alungare ENM;

anihilare a tuturor programelor si caracteristicilor IE malefice din ENBF;

anihilare de amprente M, sau cu EBF variabil, cu sau fara program, activate si neactivate.

Se stabileste cinematica:

“Acest spatiu va parcurge persoana din crestet si pana la varful degetelor de la picioare si invers, iin spirale care se intersecteaza in continuu in sens levogir, si o va insoti oriunde aceasta va merge, in tot acest timp ii va curata toate celulele, structurile, BCF-urile si centrii IE!”

Se stabileste timpul de actiune:

“Acest spatiu isi va indeplini misiunea in continuu, pana cand Ef. a lui scade la 90%, iar atunci se va autodisipa!”

Se masoara EBF-ul spatiului realizat. La valori <100 se reia concentrarea, completandu- se eventualii algoritmi lipsa.

Se sufla Duhul Sfant peste spatiu, in forma de Cruce, de 3 ori, rostindu-se Numele Sfintei Treimi.

Se lanseaza spatiul pe concentrarea:

“In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh acest spatiu sa se duca acum si sa-si indeplineasca misiunea!Amin!” – si se face gestul aruncarii in sus.

Multumim Sfintei Treimi pentru ajutor si ne facem Semnul Crucii.

Observatie:

Pentru persoane care vor sa se lase de fumat si de bautura, pe langa algoritmii de curatare mai introducem si algoritmi de anihilare a tuturor IE de placere, satisfactie, dorinta, de a fuma (bea), precum si aceia de a le crea o stare i.e. foarte neplacuta, de rau, repulsie, neplacere, greata, la semnalarea mirosului acestora, a gustului lor, sau a vederii lor, de anihilare a algoritmilor malefici din toate structurile, care le alimenteaza si le sustin dependenta de aceste vicii. Se pot face SpB pentru casa, ca sa curete casa si toate persoanele care intra in casa.SPATIU DE REDRESARE PENTRU UN SISTEM VIU

Se realizeaza suportul spatiului conform procedurii de mai sus.

Se introduc algoritmii corespunzatori tehnicilor de redresare:

reducere ABEP-uri, anihilare CV al agentilor patogeni, anihilarea si eliminarea pe cale naturala si nedureroasa, in timpul optim, a tuturor toxinelor din organismul acestei fiinte;

energizare locala si generala foarte puternica, pe algoritmii cunoscuti;

amplificare BCFCV.

se parcurg toate celelalte puncte ca la spatiul de mai sus.

Observatii:

Se fac doar pentru persoane cu EBFPOT.,MIN. PE N. SI T , pentru cele cu 81<EBFPOT.,MIN. PE N, SI T<90, doar daca se afla in stare de urgenta.

Se realizeaza intotdeauna si se trimite dupa unul de curatare.

In cazul persoanelor cu ABEP-uri multe si mari, pentru o eficienta mai mare, daca acestea au EBF-uri de lucru, este recomandabil a se trimite mai multe spatii statice pentru fiecare organ puternic afectat si un spatiu dinamic de redresare, pentru intregul S.V.

De asemenea este recomandabil a se lucra cu spatii cu algoritmi benefici specifici pentru rezolvarea diferitelor afectiuni.


SPATII MALEFICE CU EBF VARIABIL

Toate spatiile care in programul lor au inscrise informatii cu ajutorul carora in anumite perioade ale zilei, sau in anumite circumstante prezinta un EBF acceptabil (EBF > 81, dar < 88), dar conform acelorasi programe, intre alte ore, sau numai in anumite conjuncturi, actioneaza ca un SpM, determinand victima sa aiba un comportament instabil, malefic, agresor, pentru cei din jur, SE ANIHILEAZA.

Sp M.var.cu EBF variabil se biodetecteaza ca orice alt SpM, incluzand in algoritm: “ . cu EBF variabil in timp”. Apoi se anihileaza ca orice SpM.


SPATIU DE TIP PAZNIC

Se realizeaza la fel ca spatiul de curatare pentru o persoana, insa la punctul 2 se introduce algoritmul:

“In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh acest spatiu contine frica, groaza, de moartea cea mai cumplita cunoscuta si va impiedica apropierea de zona (se precizeaza si se vizioneaza zona), a tantarilor, gandacilor, soarecilor etc., acestia sa mearga acolo unde vrea Dumnezeu!Amin!”

. iar la punctul 3 se stabileste cinematica dorita.

Exercitii de antrenament cu spatii IE

Se pot face in scopurile:

Biodetectiei:

Simple;

Complexe.

Realizarii a diferite efecte ie benefice la distanta pentru:

a – Terenuri agricole

b – Semanaturi, culturi.

c - Grajduri, staule, pentru vite, animale.

d - Oameni.

Pentru realizarea acestor SpB simple i.e., se procedeaza in felul urmator, atunci cand realizatorul se gaseste de ex. intr- un alt oras decat tinta vizata, beneficiara( in acest fel s-a procedat la experientele efectuate de dl. Claudian Dumitriu in 1980- emitator- receptor in Bucuresti si un cursant receptor- emitator plasat in municipiul Tulcea) :


ORA EM.:

ORAS:

Bucuresti


1.ORA REC.:

ORAS: TL.

2. ORA REC

Bucuresti

2.ORA EM.:

ORAS: TL

Cu ajutorul SpB simple se mai pot realiza:

Decodificari de mesaje (cuvinte, imagini, stari de spirit, sentimente, afecte);

Biodetectii si decodificari de mesaje.


VIII. ENTITATI DE TIP NOESIC – E.N.


Sunt existente de sine statatoare ce provin din fostele structuri de tip noesic, ce au apartinut unui sistem viu vegetal animal sau uman, ca urmare a pierderii structurilor fizice si biosice ale acestora.

Deci, au purtat numele de structura noesica- SN atat timp cat au fost implementate intr-o structura fizica- SF, decesul unui sistem viu determinand ramanerea numai a structurii N, numita si “structura nemuritoare”, formata din mai multe structuri, intocmai ca o “ceapa nemuritoare”, care determina aparitia unei entitati de tip noesic. Aceste E au o existenta vesnica.

Unele EN, cu liberul lor arbitru, cand in viata cu trup (SF) si-au manifestat caracteristicile IE proprii, s- au autocondamnat la o “cadere din ceruri”, ca urmare aceste entitati dupa deces reajungand in ceruri mai joase, cand vor veni din nou la intrupare in universul terestru, vor capata un trup si o ratiune, intrand mai mult sub incidenta legii karmei.

In timpul vietii cu SF si SB a EN (acum SN), fiinta umana nu poate avea EBF mai mici de –72 sau mai mari de 100. Numai in viata fara SF si SB, EN pot avea EBF cel mult –18000, sau mai mai mari de 100, pana la cateva milioane, sau in cazul ED chiar infinita (primele fiind ENM si ECM, celelalte ENB, ECB si ED.

Clasificare:

1. Dupa beneficitate:

- benefice – ENB (EBF 81, in timpul vietii cu trup pana la +100, apoi pana la + infinit);

- malefice – ENM (EBF<81 pana la – 18000, in timpul vietii cu SF si SB pana la -72).

2. Dupa marime:

- mici ( 20 cm);

- medii (20 cm 80 cm);

- mari (80 cm 2 m);

- foarte mari (2 m 400 – 500 m).

Entitatile noesice mari si foarte mari au capacitatea de a-si concentra continutul si de a se modela, ceea ce determina unele fenomene fizice de multe ori de natura mecanica.

Variabilitatea particulelor solide si lichide in suspensie (din atmosfera) ca urmare a variabilitatilor electrostatice (produse de variabilitatea EN) determina modificarea coeficientului de refractie a luminii, in special entitatile respective, si de aici modificarea luminozitatii EN (efect vizual). Oamenii prezenti in apropierea EN furnizeaza acestora energii, care de multe ori fac EN vizibile pe pelicula fotografica.

3. In raport de fostele sisteme vii carora le-au apartinut si dupa gradul lor de inteligenta:

a) stihii sau duhuri ale naturii – provin din sistemele vii vegetale si animale, sau chiar de la sisteme vii de tip uman, dar aflate intr-un stadiu primar de evolutie. Capacitatea lor de a forma algoritmi inteligenti este foarte scazuta. Aceste E sunt caracterizate de instabilitate comportamentala, irascibilitate, pot produce fenomene luminoase, sau uneori chiar materializari partiale ale ultimei structuri fizice avute (partea superioara a SF avute), pot produce efecte sonore sau chiar miscari de obiecte. Stationeaza in diferite locuri din natura, iar EBF-ul lor este cuprins in general intre –300 si +300.

Pot fi vizionate de obicei de culoare cenusie, dar prezinta si diferite nuante intre portocaliu si neagra, in functie de EBF. Pot crea uneori manifestari contradictorii. (ex: spiridusi, salamandre, ondine). Evita oamenii, insa prefera copii, deoarece aceste E sunt jucause si mai putin intelepte si inteligente. Pot apare pe fotografii.

b) duhuri ale locurilor, (ale muntilor, ale lacurilor, ale padurilor sau ale altor locuri de pe planeta – pesteri, avene). Sunt entitati cu EBF-uri diferite (bune sau rele), cu misiuni in curs de executare.

c) entitati de tip paznic ale unor locuri din natura in care se gasesc diferite obiecte de interes material sau spiritual – lacasuri de cult, tezaure, ramasite ale unor structuri fizice apartinand unor personalitati spirituale, ruine de biserici, altare, scoli de spiritualitate, biblioteci de spiritualitate, temple, sau locuri in care deocamdata nu se gaseste nimic, dar care, conform planurilor Sfintei Treimi vor apare obiective benefice importante.

EN de tip paznic au o caracteristica: initial, in marea majoritate a cazurilor, ele au fost ENB in timpul vietii, si au indeplinit aceasta functie de paznic, in ultima lor existenta terestra, cu trup si ratiune.

La masurarea EBF-ului lor se constata ca acesta uneori poate fi foarte scazut, aceasta datorandu-se misiunii primite: “de paza”. Sunt entitati benefice, cu EBF originar pozitiv, dar din cauza misiunii pe care o au, au EBF-ul negativ pe timpul executarii misiunii, (putand ajunge pana la –5000); EBF-ul original putand ajunge pana la +4000 ca EN sau in viata cu trup pana la +90. La iesirea din misiune, entitatea revine la EBF-ul initial sau la unul mai mare, ca rasplata a indeplinirii misiunii date. Entitatile de tip paznic pot declansa catastrofe fizice, stricarea vremii, accidentarea intrusilor, desprinderi de pietre, avalanse, etc. Daca se patrunde in aceste locuri cu ganduri bune, entitatile paznic ajuta persoanele. Le sustin, le apara si le protejeaza ca sa-si poata face faptele bune pe care le au de facut. Aceste E, cu LA lor, au renuntat la evolutia normala prin intermediul intruparilor succesive, pentru a-si indeplini misiunea din Iubire si Credinta. Acest lucru poate dura uneori mii de ani.

De obicei, obiectivele pazite de aceste E nu pot fi valorificate, si cateodata nici macar aflate, decat numai atunci cand “intrusul” indeplineste anumite conditii.

d) Ingerii pazitori – inca de la nastere, fiecare om are cel putin o ENB cu misiune de la Dumnezeu sa-l apere de rele si sa-i conduca pasii astfel incat sa poata realiza cat mai multe din Voia Domnului. Sunt entitati de tip paznic pe care le avem fiecare, care ne pazesc, ne ajuta si ne sfatuiesc in privinta faptelor bune pe care le avem de facut. Doar cine isi asculta propriul suflet le aude si le intelege.

Ingerii pazitori stau in apropierea oamenilor de care au grija, inducandu-le aceste informatii cu caracter benefic. In situatia in care omul respectiv respinge cu liberul arbitru alternativele benefice ale ENB, incepe sa comita fapte rele, IE ale lui au EBF ce se micsoreaza continuu, el intrand din ce in ce mai greu in rezonanta IE cu propriul inger pazitor benefic; acesta se indeparteaza si locul lui este luat de un inger pazitor al Kharmei individului, malefic (demon, ENM, ECM, duhuri rele).

In anumite situatii faptele rele repetate produc i.e. atat de joase, incat ingerasul pazitor este obligat sa paraseasca acea fiinta. Prin i.e.coborate si faptele rele savarsite, omul respectiv cheama practic ENM urile in preajma sa, devenind gazda pentru ele.

e) entitatile care se gasesc in perioada de tranzitie dintre decesul clinic si cel biologic, de refacere a unicitatii proprii, care la om dureaza un timp variabil, intre 1,5 si aproximativ 7 ani. Cu cat sistemul viu este mai elevat, cu atat aceasta perioada de tranzitie este mai scurta. In aceasta perioada de tranzitie, nu este voie sa se ia legatura cu aceste E, prin spiritism, acesta producand suferinta E, nelasand-o sa evolueze in liniste. In primele 9 zile de la decesul clinic se degaja intre 40 si 60 % din SN, pana la 40 de zile 80 %, si, intr-un ritm descrescator, pana la 7 ani, se degaja 100 %.

Atitudinile firesti fata de cei decedati sunt de iubire, de impacare cu aceasta situatie, si nu de deznadejde, care provoaca multa suferinta E abea formate.

f) entitatile de tip decazut (ENM) - in timpul vietii cu trup fiind oameni rai. Aceste entitati sunt incapabile sa iubeasca si sa ierte, incapabile sa faca fapte bune in Numele si pentru Slava Sfintei Treimi, sa mobilizeze alte entitati pentru a face fapte bune (FB).

La baza starilor patogene grave sau foarte grave, stau intotdeauna ENM-urile. Ele paraziteaza sistemul viu si determina formarea ABEP-urilor.

De asemenea, coordoneaza agentii fizici malefici de tip microbi, virusi, etc. ENM sunt atrase de vibratiile coborate ale celor care savarsesc pacate, iar alungarea lor reprezinta o tehnica de curatare care se repeta de mai multe ori in timp, pentru a-i da persoanei suferinde ragazul necesar vindecarii starii patogene, in primul rand a structurii N.

Gandind, vorbind, facand ceea ce contravine Voii Sfintei Treimi, ne punem in inferioritate fata de aceste existente care ne pot afecta doar in acest mod.

Insanatosirea oricarui sistem viu nu poate avea loc atat timp cat ENM exista in BCF si structurile acestuia. In functie de EBF lor, ENM pot determina aparitia ABEP in perioade mai lungi sau mai scurte.

Un tip de ENM este si asa numitul Comando de ENMCM. Exemplu de CM:


20

-10


-30

-60Cel din centru este ENM-ul cel mai puternic. EBF-urile lor: 20; -10; -30; -60.

ERARHIZAREA ENTITATILOR IN FUNCTIE DE EBF

EBF intre 81 – 300ENB in tranzit;

EBF intre+ 300                   + 600Sfintii Martiri;

EBF intre +500 +1800Ingerii pazitori;

Entitati Strategi Terestri – coordoneaza activitatile benefice sau malefice in functie de incadrarea EBF-urilor lor, pe planeta Terra.

EBF intre +1200                + 4500Arhistrategii terestri - coordoneaza toate Planurile Sfintei Treimi pentru aceasta planeta, toate actiunile si variabilitatile de pe pamant, pe grupuri de sisteme vii si pe domenii, pozitive sau negative. Entitatea coordonatoare a Arhistrategilor terestri este Entitatea lui Moise. Incepand cu acest secol, Mantuitorul a preluat, este cel care “urmareste evidenta” oricarui sistem viu si suflet (EN) uman, tinuta in fiecare cer sub supervizarea coordonatorului de cer;

Arhistrategi de tip curier astral – sunt mesageri ai Voii Sfintei Treimi pentru Universul nostru.

EBF intre + 4500       + 8500 Arhistrategi de tip cosmic, astral, coordonatori de corpuri ceresti, au in subordine toti strategii si arhistrategii de pe corpul ceresc respectiv, cu activitate in Universul nostru. Sunt mesageri ai altor Arhistrategi mai mari, care aduc Voia lui Dumnezeu catre nivel terestru;

EBF intre + 8500              + 12500Arhistrategi terestri care conduc activitatea spirituala pe Pamant;

Entitati Arhistrategi astrali (+ sau -) – Entitati specializate pe diferite domenii de activitate.

Arhistrategii de Lumina terestri si astrali au in general un EBF > , si numai o mica parte au un EBF cuprins intre + 12.500 si + 18.000

Observatie: toate entitatile de mai sus se gasesc in versurile

Entitati Sfinte – se gasesc in cerul 8 si sunt specialisti coordonatori ai tuturor variabilitatilor corespunzatoare tuturor cerurilor inferioare cerului 8. Au EBF cuprins in domeniul +18.000 si + 59.000.

EBF intre +12500        + 80000EB cu responsabilitati in realizarea Planurilor Sfintei Treimi. Acestia sunt Sfintii Arhangheli care intervin in momente grele pentru a restabili Ordinea;

EBF intre + 80.000        + 200.000Sfintii Serafimi si Sfintii Heruvimi (isi feresc ochii cu aripile de Lumina lui Dumnezeu) – au un EBF variabil, cand au sarcini deosebite de la Dumnezeu, pot atinge + 1.000.000 + 15.000.000;

EBF > Entitati din preajma lui Dumnezeu, si care se deplaseaza numai cu misiuni cu totul si cu totul speciale (Sf. Ioan Botezatorul, etc.) – EBF-ul lor nu se poate masura.

Cetatea de Opal – este cerul 10, unde locuiesc Sfanta Treime, Ceilalti 32 de Fii de Dumnezeu, Sfanta Fecioara Maria. Au EBF cuprins in domeniul 135.000 +

Sfintii Arhangheli, Sfintii Heruvimi, Sfintii Serafimi si alte ierarhii superioare – se gasesc in cerul 9 si au EBF cuprins in domeniul 59.000 – 135.000. Zalmoxe, Decebal, Stefan cel Mare si Sfant, Budha Gautama, Sf. Ioan Botezatorul, etc., au fost din acest cer.

De aici fac parte si cele 9 ierarhii ceresti (dupa prof. Scarlat Demetrescu):

I – a ierarhie:

Serafimi = spirite ale iubirii;

Heruvimi = spirite ale armoniei;

Tronuri = spirite ale vointei.

II – a ierarhie:

Kyriotetes = spirite ale intelepciunii;

Dynamis = spirite ale miscarii;

Exvsiai = spirite ale formei.

III – a ierarhie:Arhai = spirite ale personalitatii;

Arhangheli = spirite ale focului;

Ingeri = spirite ale penumbrei – ale crepusculului.


Exista intre cerul 9 si cerul 10 un numar foarte mare de entitati sfinte, aflate in ultima faza a evolutiei oricarei EN, aceea de reunificare cu Tatal Ceresc. Cele din cerul 10 au EBF cuprins intre +135.000 si +


Observatii:

In prezenta entitatilor din cerurile 9 si 10, se simte miros de smirna, tamaie, mir, busuioc, miros de zapada proaspata, etc.

In prezenta ECB-urilor cateodata ne curg lacrimile.

Numarul entitatilor de tip noesic este mult mai mare decat numarul structurilor noesice apartinand sistemelor vii cunoscute, astfel incat, pentru un sistem viu se pot concentra si pot lucra un numar foarte mare de entitati noesice (cu i.e. + sau cu -).

La sfarsitul tuturor procedurilor IE, inainte de optimizarea alimentara si medicamentoasa, se cheama absolut intotdeauna ENB-urile care trebuie, pot si vor sa vina, sa intre in BCF-urilesi structurile pacientilor cu EBF > , pentru a-i ajuta sa se vindece, ca sa le mareasca longevitatea, astfel incat sa poata face toate faptele bune harazite lor de Dumnezeu.

ENB-urile asigura rezistenta sistemului viu la agresiuni. Atragerea a cat mai multor ENB-uri de catre o persoana, se realizeaza prin stradaniile proprii de a face Voia Sfintei Treimi si constituie adevarata protectie a persoanei respective. Orice alt tip de protectie constituie un procedeu de importanta secundara si este temporara.


PROCEDURA DE CHEMARE A ENB

Se aplica la finalul sedintei de terapie, inainte de optimizarea alimentara si doar pentru persoanele cu EBFPOT.,MOM. N,T

Mainile se tin cu palmele in sus, la nivelul pieptului, concentrandu-ne pe algoritmul:

“Te rog fierbinte Doamne Dumnezeule, Iisuse Hristoase, Sfinte Duh, trimite acum in palmele mele toate ENB care trebuie, vor si pot sa vina sa o ajute pe fiinta din fata mea sa se vindece rapid, total, permanent si pentru a-si putea face faptele bune hotarate de Dumnezeu!”

Se intorc palmele spre fiinta din fata si se parcurge din crestet pana la degetele picioarelor, rotind mainile levogir si configurand semnul Sfintei Cruci, concentrandu-ne pe algoritmul:

“In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh, intrati acum in fiinta aceasta pentru a o pazi, iubi, ajuta, a-i da putere si sfatui ca sa se vindece si sa-si poata face toate faptele bune hotarate ei de Sfanta Treime!Amin!”

Se sufla Duhul Sfant peste fiinta, in forma de Cruce, rostindu-se in gand Numele Sfintei Treimi, si spunemi in gand aceasta rugaciune:

“Las grija acestei fiinte, a vindecarii si sanatatii ei in Mana Ta Tata Ceresc, asa cum ne-a invatat Fiul Tau.Amin!”

Ne facem semnul Sfintei Cruci, multumim Sfintei Treimi pentru ajutor, multumim tuturor ENB-urilor care au venit, le daruim tot ce avem mai bun si mai frumos in noi, toata iubirea noastra si rugam Sfanta Treime sa le rasplateasca si dupa cum isi vor realiza si aceasta misiune.

Observatii:

In timpul aplicarii acestei proceduri unele persoane benefice lacrimeaza, chiar plang, isi simt sufletul plin de iubire. Copiii, mai ales cei mici, vad entitatile benefice.

Este recomandabil sa solicitam mereu Sfintei Treimi sa ne trimita toate ENB care trebuie, vor si pot sa ne ajute in diferite activitati pe care le desfasuram si apoi sa le multumim si sa multumim Sfintei Treimi, rugand-o sa le rasplateasca.

Este recomandabil ca acest lucru sa-l facem si pentru alte persoane benefice.


PROCEDURA DE ALUNGARE ENM

Se biodetecteaza entitatea malefica parcurgand persoana cu ansa paralela cu corpul, pe concentrarea:

“Caut numai ENM, daca este interior ansa sa faca 900 spre corpul persoanei, iar daca este exterior sa faca 900 spre exteriorul persoanei!”

In starea Ready se aseaza palmele de o parte si de alta a ENM-ului si se face gestul aruncarii in sus, pe drumul cel mai scurt, care evita organele vitale, rostind algoritmul:

“In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh afara acum si pentru totdeauna din aceasta fiinta, din aceasta tara, sa te duci acolo unde Dumnezeu ti-a harazit locul pentru totdeauna!”

Se verifica cu ansa daca a mai ramas ceva din acel ENM, caz in care se reia procedura.

Multumim Sfintei Treimi pentru ajutor si ne facem Semnul Crucii.

Observatie:

Se pot intalni si ENM de tip “comando”.

Procedura este identica ca la ENM.


ABEP-ul are efect de antena pentru ENM, vibratia joasa a acestora atragandu-le pe acestea din urma.

ENM-urile din exterior creeaza ABEP-uri apropiindu-se incet de victima si intrand in organul afectat.


IX. ENTITATI NOESICE BENEFICE FALSE – ENBF


Sunt entitati noesice de tip malefic care prezinta un invelis benefic necesar pentru a putea agresa cu mai multa usurinta sistemele vii, fara ca acestea sa fie alertate de apropierea unei entitati de tip malefic, prin pacalirea viitoarelor victime.

Un ENBF este rezultatul fuziunii dintre o ENB slaba(cerul +4) si un ECM puternic(cerul –6 -7,2). Legatura se produce in anumite imprejurari, si are la baza o legatura afectiva foarte veche, inca dintr- o viata cu trup si ratiune de alta data, cand s-a confundat atractia fizica cu iubirea, cand sexul, etc., a fost mai important decat iubirea, datorita careia ENB a fost aservita ECM.

Invelisul benefic poate sa aiba un EBF destul de mare (+300) si se manifesta numai in timpul zilei, intre orele 600 - 2400. Entitatea interioara principala poate sa aiba un EBF foarte coborat (-2500 si chiar mai jos) fiind intotdeauna o arhistratega malefica, care se manifesta in timpul noptii, intre orele 000- 600, atunci cand sistemele vii diurne se odihnesc si sunt mai vulnerabile la agresiuni.

ENBF-ul este o entitate specializata, inteligenta. Invelisul benefic fals este utilizat pentru a putea perturba BCF-urile fara ca sistemul viu sa fie alertat de apropierea unui factor malefic(prin intermediul BCF P), pentru a culege informatii referitoare la sistemul viu agresat (pacate, vulnerabilitati, etc.), astfel incat acesta sa poata fi mai usor agresat. ENBF se adapteaza slabiciunilor omului, in special sexuale! ENBF ataca folosind i.e. malefice ale slabiciunilor omului !

Simptomele agresiunii ENBF:

Cosmar in timpul noptii, cu subiecte la care victima aste sensibila, care urmaresc dezorientarea;

Inducerea fricii in victima, a neincrederii in potentele proprii, in ceea ce priveste fiintele pe care le iubeste sau care o iubesc pe victima;

Inducerea starii de nemultumire, de nerealizare personala, teama difuza – fara obiect sau cauza, irascibilitate crescuta.

Sadeste suspiciuni si banuieli intre pacient si fiintele iubite de acesta;

Incapacitate de decizie si inconsecventa in decizia luata;

Apare o irascibilitate crescuta in manifestarile fata de ceilalti.

La ENBF-uri se anihileaza programul si caracteristica malefica, dupa procedura entitatea devenind o entitate benefica slaba, in curs de evolutie.

ENBF-ul se plaseaza de obicei in exteriorul victimei, constituind un blocaj pentru ENB, pentru ca aceasta sa nu mai ajute sistemul viu. Poate fi vizualizata de catre cei cu extrasensibilitati, si arata ca zapada murdara, pozitionandu-se de regula in zona pieptului.


PROCEDURA DE ANIHILARE A PROGRAMELOR SI CARACTERISTICILOR I.E. MALEFICE DIN ENBF.

In starea Ready se biodetecteaza ENBF-ul.

Se aseaza ambele maini in dreptul acestuia, si se rotesc palmele in sens levogir, descriind simultan cu ambele palme, semnul Sfintei Cruci, pe algoritmul:

“In Numele Tatalui, al Fiului, al Sfantului Duh se anihileaza in totalitate toate programele si caracteristicile IE malefice ale acestui ENBF, acum si pentru totdeauna!”

Se verifica daca a mai ramas ceva din acel ENBF, caz in care repetam procedura.

Multumim Sfintei Treimi pentru ajutorul primit si ne facem Semnul Crucii.

Procedura de alungare ENM si cea de anihilare a programelor malefice din ENBF fac parte din tehnicile de curatare.Orice bolnav psihic are ENBF. Constituie agresiunea cea mai frecventa in societatea moderna intalnita in majoritatea starilor patogene pe langa alti factori agresori.


X. TEHNICI SI PROCEDURI IE


Tehnicile IE se impart in doua mari categorii:

1.Tehnicile de curatare IE.

2.Tehnicile de redresare IE.

Intotdeauna asupra unui sistem viu se aplica intai, obligatoriu, tehnicile de curatare, numai dupa aceea, daca anumite conditii sunt intrunite, se aplica tehnicile de redresare. Tehnicile de curatare au drept scop inlaturarea formatiunilor IE malefice. Ele se aplica obligatoriu de catre inforenergetician ori de cate ori intalneste un sistem viu parazitat. “Curatarea” IE este obligatorie, deoarece un sistem viu parazitat nu mai are intreg liberul lui arbitru.

Tehnicile de curatare sunt urmatoarele:

a) alungarea ENM-urilor care paraziteaza un sistem viu;

b) anihilarea SPM sau cu EBF variabil, cu sau fara program, activate si neactivate;

c) anihilarea programelor si caracteristicilor i.e. M ale ENBF;

d) anihilarea amprentelor IE M.

Tehnicile de redresare sunt urmatoarele:

a) reducere de ABEP;

b) energizare locala;

c) energizare generala;

d) amplificare de camp vital(BCF v).Toate aceste tehnici se aplica numai dupa curatare, si numai daca persoana respectiva are, dupa procedurile de curatare, EBF N si T > si numai daca noi suntem compatibil pacientului, macar pe N si T cu mai mult de 90 %.

Terapia IE, cu toate formele ei are drept scop final punerea sistemului viu in stare de vindecare (PSV). Exceptie la regula de mai sus (EBF >90 si C > ) fac pacientii care se afla in situatia de “urgenta IE”.

Urgentele IE stau la baza urgentelor medicale, fiind in fapt rezultatul unor agresiuni energetice si informationale deosebit de puternice.

Urgentele medicale sunt urmatoarele:

- infarcturile de toate felurile;

- hemoragiile grave;

- crizele de astm;

- accidentele vasculare;

- fracturile inchise – deschise;

- colicile de toate felurile;

- intoxicatiile acute;

- arsurile grave;

- socul anafilactic;

- abdomenul acut (pericol de septicemie);

- stopurile respiratorii;

- inec;

- sufocare;

- tulburarile psihice evidente (stare de soc).

In toate aceste situatii succesiunea operatiilor ramane aceeasi, dar limita EBF-urilor si a C-urilor scade la 81 %, adica acestor persoane li se pot aplica procedurile de redresare, daca dupa curatare EBF si C sunt > , numai pentru primul ajutor si scoatere din criza. Dupa aceea se aplica regula normala.

Procedurile de curatare se aplica oricarui sistem viu aflat in suferinta, indiferent de parametrii sai, acest fapt fiind o obligatie deontologica (a inforenergeticianului), deoarece un sistem viu parazitat nu mai are intreg liberul sau arbitru (LA).


XI. ALTE TERAPII COMPATIBILE


Sunt compatibile cu Inforenergetica insa de sine statatoare, urmatoarele stiinte, ce nu trebue amestecate: fitoterapia, aromoterapia, acupunctura, heliopunctura, iridologia, prana-yama, astrologia, argiloterapia, alte stiinte benefice fara contact cu suferindul. Pot fi benefice, insa nu in toate cazurile si urmatoarele stiinte, realizate prin contact intre vindecator si suferind: Rhei- qi, masajele, presopunctura, Qi-gong, reflexologia, etc.

Inforenergeticianul, prin determinari, va stabili care sunt cele mai compatibile, pentru a se obtine efectele de vindecare rapida, totala, permanenta, crestine. Aceasta pentru ca unele tehnici, stiinte, sunt cele mai compatibile unor oameni cu alte specificitati umane decat ale crestinilor ortodocsi romani, apartinand altor religii, cu alte caracteristici umane.


XII. TELEPATIA

Este fenomenul prin care se transmit informatii intre doua sisteme vii, altfel decat pe cai conventionale.

Este fenomenul de comunicare la o distanta oarecare (in afara mijloacelor de comunicare uzuale) a unor ganduri, imagini, sentimente, etc.

In cadrul fenomenului telepatic sunt necesari cel putin un emitator “E” si un receptor “R”, care eventual se schimba alternativ.. Emisia-receptia sunt fara contact, excluzandu-se potentele celor 5 organe de simt.

Rapoartele R1 si R2 trebuie sa fie maxime in timpul desfasurarii contactului telepatic.

Functie de distanta la care are loc, avem:

1 – telepatie la vedere – subiectii se pot vedea intre ei;

2 – telepatie la distante mici – pana la 1-2 km.;

3 – telepatie la distante mari – pana la 1.000 km.;

4 – telepatie la distante foarte mari – peste 1.000 km.

Telepatia se produce perin aparitia unui string IE care se formeaza de la E la R sau dupa caz si invers. Pentru realizarea telepatiei trebuie ca R sa intre in rezonanta cu E, iar intre R si E trebuie sa existe compatibilitati pe N > ; SV-urile pe B si N ale lui R si E trebuie sa fie > in momentul contactului.

Trebuiesc evitati factori perturbatori acustici, mecanici, subtili.

J. Zenner, un fizician german, a pus la punct un sistem de antrenament, astfel:

Exercitii de antrenament

Se alege un set de 5 semne: D O . Se emite un anumit semn folosind imaginea lui sau cuvantul care il desemneaza sau si una si alta. Pentru incercarile de inceput este bine ca emitatorul si receptorul sa stea in aceeasi incapere. Se vor face seturi de cate 10 incercari.

Exemplu:

Nr. incercareEmisie


OD

D


O


D

Receptie

D

O


D


D


O
Emitatorul noteaza ce a emis , receptorul ce a receptionat. Emisia dureaza

Ulterior se pot face exercitii la distanta, initial stabilindu-se o anumita ora pentru emisie-receptie, dupa aceea nemaifiind nevoie.

2. Se alege un set de 5 cifre apoi de culori. Se emite imaginea culorii sau cuvantul care o desemneaza sau si una si alta.

3. Se emit diferite imagini statice, apoi imagini dinamice. Pentru incercarile de inceput este bine ca primele imagini sa fie transmise din locuri prin care a fost receptorul, sau pe care receptorul le cunoaste, ulterior acest lucru nemaifiind necesar.

Se pot transmite sentimente, afecte specifice sau mesaje.

Pentru telepatie este necesara nu numai marimea biocampurilor, ci si calitatea lor. Biocampurile de emisie si receptie ale celor implicati trebuie sa fie de aceeasi calitate, sa rezoneze. Intre persoanele implicate trebuie sa existe compatibilitate. Receptionarea mesajului, continutul sau, se poate afla si cu ansa si raportorul.

XIII. FISA PSI

Se completeaza toate rubricile pentru fiecare persoana si pentru fiecare sedinta de terapie, imediat dupa aplicarea tehnicilor de curatare si inaintea celor de redresare. (Se prezinta de lector pe tabla modelul de “Fisa PSI”, cu detalii).


La optiunea pacientului de a urma terapia IE:

Accept terapia IE si sunt constient ca daca nu voi respecta recomandarile facute terapia isi pierde din eficienta

Semnatura.


Pe fisa se noteaza parametrii ie ai pacientului la fiecare prezentare la sedinta de terapie, se noteaza optimizarile si recomandarile facute, datele la care persoana a avut modificari semnificative in structurile ei.

La fiecare sedinta:

- se incercuesc valorile parametrilor ie necorespunzatori.

se noteaza in Fisa PSI numai valorile parametrilor ie care se refera la ss, sv, centrii ie, la organele care sunt cele mai afectate si ce factori agresori s- au gasit prezenti la inceputul sedintei, pentru a putea urmari variabilitatile ss si sv, a se observa particularitatile suferindului, etc.;

se estimeaza rata de crestere a ss ( daca este corespunzatoare - de cca 1-2 % la fiecare 3 zile, pentru a se putea aprecia timpul de vindecare, daca suferindul respecta recomandarile terapeutului ie, etc.

se noteaza in Fisa PSI prescurtat, tehnicile ie folosite si se marcheaza cu o sageata organul pe care s- a lucrat, pentru ca sa se cunoasca si de terapeutul ce va prelua suferindul la necesitate.

se noteaza numele terapeutului ie care lucreaza asupra suferindului, etc.

XIV. FAZELE DE LUCRU CE TREBUIESC PARCURSE IN           

ABORDAREA UNEI PERSOANE PRIN TERAPIE IE


Rugam persoana sa ia loc, sa se relaxeze, sa stea cu picioarele apropiate, cu mainile pe genunchi, asezate comod. O rugam sa inspire profund si rar in timpul procedurilor, sa-si faca Semnul Crucii si sa spuna Tatal nostru si/sau alte rugaciuni cunoscute.

Rugam Sfanta Treime sa ne dea Lumina Sa pentru a putea face aceasta fapta buna numai in Numele si pentru Slava Sfintei Treimi, si sa ne trimita toate ENB-urile care trebuie, vor si pot sa vina sa ne ajute sa rezolvam cu bine acel caz, si care sunt specializate in rezolvarea tuturor problemelor legate de acest caz.

Se aplica tehnicile de curatare

- anihilare SpM eronate sau cu EBF variabil, cu sau fara program, activate si neactivate;

alungare CM si ENM;

anihilarea programelor si caracteristicilor malefice din ENBF;

anihilarea amprentelor IE malefice.

Se completeaza fisa PSI. daca persoana are EBFPOT.,MOM 90, CPOT.,MOM.,N,T se continua astfel:

Se aplica tehnicile de redresare IE

reducerea ABEP-urilor;

energizare locala;

energizare generala;

amplificarea biocampului vital.

Se aplica procedura de chemare a ENB.

Rugam persoana sa deschida ochii, sa-si faca Semnul Crucii si sa multumeasca Sfintei Treimi pentru ajutorul primit.

Observatie

Este recomandabil ca, atunci cand persoana deschide ochii sa ne uitam in ochii ei cu foarte multa caldura si sa rostim pe concentrare: “Faca-se Voia Ta, Doamne, cu fiinta din fata mea!

Se realizeaza optimizarea alimentara si medicamentoasa.

Se fac recomandarile potrivite.

Se stabileste data urmatoarei sedinte.

Se realizeaza trei spatii:

-de curatare pentru pacient;

-de redresare IE pentru pacient;

-de curatare pentru casa persoanei respective;

Daca dupa completarea fisei PSI (pct.4) se constata EBFPOT.,MOM.,N,T<90, CPOT.,MOM.,N,T<90, se aplica in continuare punctele 8,9,10 si la 11 a) si c).


XV. SACRALIZAREA ACTIVITATILOR PERSONALE A TERAPEUTULUI IE.

Reprezinta implicarea Sfintei Treimi in toate activitatile noastre, aceasta insemnand:

- mentinerea contactului de tip bivoc cu Sfanta Treime, prin comunicare permanenta cu Sfanta Treime, prin lansarea tuturor problemelor, dilemelor catre Sfanta Treime, prin rugaciune si asteptarea raspunsurilor, in tot acest timp facandu-se faptele bune hotarate cu sufletul;

- acordarea rolului conducator in sistemul propriu structurii noesice, prin stapanirea trupurilor (posturi, iar pentru cei cu vulnerabilitati mari pe SF posturi prelungite; prin implicarea trupurilor numai in actiuni benefice) si prin infranarea pornirilor ratiunii de a-si incepe analizele inainte de a afla deciziile sufletului, prin inlocuirea gandurilor si vorbelor prezente, cu altele, de o calitate IE tot mai ridicata;

- constientizarea permanenta a vietuirii in si cu Sfanta Treime, prin stradaniile depuse pentru mentinerea starii de armonie, pace, liniste, in interiorul nostru, starea necesara stabilirii contactului cu Sfanta Treime; prin constientizarea faptului ca avem intotdeauna numai ceea ce meritam din ceea ce dorim;

- autoinsusirea calitatii de slujitor al Sfintei Treimi se realizeaza prin dezvoltarea dorintei sincere si apoi a vointei sincere de a face cu toate structurile, in orice moment, doar Voia Sfintei Treimi; de a ne abandona structurile, cat mai deplin constienti numai Sfintei Treimi, hotarandu-se acestea cu liberul arbitru si depunandu-se toate eforturile potrivite, prin rugaciune si manifestari, pentru ca aceasta sa se realizeze;

- constientizarea faptului ca tot ceea ce este lumina, bucurie, iubire, vine de la Dumnezeu;

- sacralizarea faptelor bune se realizeaza prin constientizarea faptului ca orice fapta buna se face in Numele si pentru Slava Sfintei Treimi;

- sacralizarea iubirii terestre se realizeaza prin:

daruirea iubirii terestre Sfintei Treimi si existentelor Ei de Lumina, care au ajutat, ajuta si sustin aceasta iubire;

facerea rugaciunilor de multumire catre Sfanta Treime prin iubirea pe care ne-o daruieste prin partener sau partenera;

multumirea partenerului sau partenerei pentru stradaniile pe care le face de a exprima Iubirea Sfintei Treimi care se manifesta prin el, pentru noi;

facerea rugaciunilor de iertare adresate partenerului sau partenerei pentru modul nevrednic si pacatos in care suntem in stare sa primim Iubirea Sfintei Treimi manifestata prin el.

Sacralizarea iubirii terestre realizeaza contactul dintre aceasta iubire si Iubirea Tatalui Ceresc, astfel aceasta iubire devine mai bine integrata in Iubirea Tatalui, i se mareste longevitatea si se transforma in iubire nemuritoare.

Sacralizarea iubirii terestre se realizeaza prin:

constientizarea faptului ca pe primul loc este intotdeauna iubirea pentru Sfanta Treime, Sfanta Fecioara Maria, pe locul secund iubirea pentru fiinta care ne este draga si apoi este iubirea pentru toate celelalte creatii ale Tatalui Ceresc;

neacceptarea iubirii persoanelor cu parametrii IE necorespunzatori, persoanelor departate de Sfanta Treime. Pe aceste persoane le iubim, ajutandu-le sa eleveze, daca vor, ne solicita ajutorul si numai daca ne asculta sfaturile pe care le dam pentru reintrarea lor pe Calea Mantuitorului Iisus Christos, cu L.A.(liberul arbitru) al lor. In caz contrar evitam sa ne pierdem vremea cu ele, facand altceva mai bun. Intretinerea relatiilor sexuale fara iubire = prostitutie. In Sfanta Scriptura suntem sfatuiti “sa ne iubim intre noi precum ne- a iubit Mantuitorul Iisus Christos”, nicaeri nu exista sfatul sa acceptam iubirea demonilor, demonizatilor, etc. A iubi inseamna cu totul alt ceva decat a accepta iubirea.

dezvoltarea capacitatii de iertare, prin facerea cu regularitate a rugaciunilor complete si corecte de iertare. Atat de mult putem iubi, cat de mult putem ierta.

slujirea oamenilor, prin dezvoltarea capacitatii de jertfa a propriilor structuri, pentru ajutarea oamenilor, in Numele si pentru Slava Sfintei Treimi.

Il slujim pe Dumnezeu, slujindu-i pe oameni, fara sa asteptam sau sa acceptam laude. Faptele bune trebuie stiute doar de cel care le-a facut, de beneficiarul lor si de Sfanta Treime.

Laudele sunt hrana orgoliosilor. Lauda este cea mai moderna forma de agresiune, ea rupe contactul dintre laudat si Sfanta Treime, impiedicand laudatul sa constientizeze de unde a primit ajutorul pentru fapta buna facuta.

Cand suntem laudati, ne smerim si daruim rezultatele pe care le avem Sfintei Treimi si armatei Ei de lumina, care ne-a ajutat si sustinut si le multumim pentru acesta.

ACTIVITATI SACRALIZATE

Alimentatia noastra si a altora

- facem Semnul Crucii pe concentrare maxima, exploziva asupra alimentelor, apei, etc., dupa aplicarea tehnicilor de curatare si energizare, astfel incat acestea sa ramana pe parametrii IE maximi benefici.

- facerea rugaciunilor potrivite inainte de masa:

“Te rog pe Tine Doamne Dumnezeule, pe Tine Iisuse Christoase, pe Tine Sfinte Duh binecuvanteaza aceasta mancare, pe bunii si dreptii care au pregatit-o si pe pacatosul care o mananca. Iti multumesc Doamne ca ma mai ajuti odata, ca ma mai asculti odata, ca ma mai saturi odata.”

- facerea rugaciunilor potrivite, de multumire pentru masa.

Somnul nostru si al altora

- facerea rugaciunilor de multumire catre Sfanta Treime pentru ziua care a trecut, apoi e bine sa rostim:

“Te rog pe Tine Doamne primeste-mi si in aceasta noapte sufletul, ratiunea si trupul, la Scoala Iubirii Tale, sub Mana Ta, pentru ca maine sa fiu mai vrednic in slujba Ta decat am fost in ziua care a trecut. Amin!”

- dimineata multumim pentru noaptea care a trecut.

Pregatirea mancarurilor si a bauturilor;

Pregatirea igienei zilnice si saptamanale;

Spalatul rufelor;

Curatenia in locuinta,

Muncile agricole si gospodaresti, a fiecareia in parte in mod corespunzator (curatatul grajdurilor, custilor, furajarea animalelor, udatul, insamantatul, plivitul, prasitul, varuitul, mulsul animalelor, etc.).

Incepand cu invatamantul, toate celelalte activitati sociale in care suntem implicati in viata zilnica.

Executarea diferitelor activitati in mod ateu, in lipsa Sfintei Treimi si a concentrarii noastre spirituale determina scaderea randamentului personal, a eficientei personale, determina scaderea rezistentei la agresiuni a sistemelor vii implicate, precum si agresarea acestora de catre diferite existente intunecate care pot agresa sistemele vii doar cand acestea se pun in inferioritate fata de ele, gandind, vorbind si facand lucruri cu EBF<81.

Aplicarea si trairea sacralizarii si a activitatilor sacralizate, accelereaza structurarea si restructurarea structurilor superioare cu urmari deosebit de benefice.

Sacralizarea activitatilor accelereaza formarea extrasensibilitatilor personale ale persoanelor implicate, imbunatatind parametrii IE, duce la micsorarea orgoliului personal si constituie adevarata noastra protectie.

Tuturor persoanelor, indiferent de parametrii lor, li se recomanda sacralizarea activitatilor proprii.

Pentru cei care nu o pot face, li se recomanda celor din familie care ii iubesc pe acestia, sa faca ei tot ceea ce trebuie facut, pentru persoanele care nu o pot face.

Sacralizarea activitatilor personale impune respectarea regulilor de viata crestin-ortodoxa aferente fiecarei structuri, in viata intima, zilnica si sociala.

Sacralizarea activitatilor determina sfintirea lor.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }