QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate medicina

Declaratie „refuz vaccin”DECLARATIE „REFUZ VACCIN”Subsemnatii-parinti  __________ ______ ____ ________

__________ ______ ____ _________


DECLARAM, PE PROPRIE RASPUNDERE CA REFUZAM CATEGORIC VACCINAREA  MINORului/ilor:

MOTIVE:

Cf. art. 11 din Lg. 46/2003 „Pacientul are dreptul de a cere si de a obtine  si o alta opinie medicala

Cf. art. 30 (2) din Lg. 272/2004 „Parintii au obligatia sa asigure copilului orientarea si sfaturile” necesare si poarta toata raspunderea asupra dezvoltarii sale normale.


Dupa o documentare completa din punct de vedere medical, juridic si social am constatat ca aceasta campanie de vaccinare incalca in mod grav drepturile cetatenilor si in special ale copilului/iilor nostri pentru ca:.

- este foarte periculos,

nu a fost testat suficient,

este o afacere farmaceutica, astfel:

NU EXISTA O PANDEMIE, asa cum in mod tendentios prezinta canalele de televiziune.Aceasta situatie e confirmata si de Seful Sanatatii Consiliului Europei  care a cerut de urgenta investigatii, acesta a acuzat fabricantii de medicamente si de vaccinuri contra gripei pentru ca au influentat decizia Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru a anunta o pandemie.

Acest lucru a adus firmelor farmaceutice asigurarea unor “castiguri enorme”, in timp ce tarile, inclusiv Marea Britanie, si-au ‘risipit’ modestele bugete de sanatate, milioane de persoane fiind vaccinate impotriva unei boli relativ usoare. Aceasta situatie este si in Romania. Spitalele nu au cele mai elementare medicamente si materiale si mor oameni si copii din acest motiv si in acelasi timp sume enorme s-au  achitat deja pentru aceste vaccinuri .

O rezolutie propusa de Dr Wodarg cerand o ancheta cu privire la rolul firmelor de medicamente a fost adoptata de Consiliul Europei, “Senatul” de la Strasbourg responsabil pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

O dezbatere de urgenta pe aceasta tema va avea loc la sfarsitul acestei luni.Cerintele Dr. Wodarg vin si din faptul ca guvernul britanic incearca cu disperare sa scape de vaccinurile contra gripei porcine in valoare de aproape 1 milion de lire sterline, comandate in plina panica de gripa porcina.Dr. Wolfgang Wodarg

UN REPUTAT NEUROCHIRURG Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, avertizeaza M.D.(https://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock) : Nimeni nu trebuie sa accepte vacci­narea contra gripei porcine. Este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine mercur si un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Virusul H1N1 provoaca o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva.. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.

Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson) . In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multimineral/vitaminic este de asemenea esential.

Cazurile de decese postvaccin( cazul unei femei din Plesa Prahova . )  confirma deja ceea ce au constatat medicii .

In aceste conditii, conform recomandarii medicului specialist ne tratam preventiv cu Vitamina C, Vigantolette ( D3) , legume si fructe  si nu consideram necesar acest VACCIN .Data,                                                Semnatura,

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }