QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate medicina

Abcesul pulmonar - tratament naturist

Abcesul pulmonar - tratament naturist


Colectie purulenta produsa in plaman in urma patrunderii prin caile respiratorii a unor microbi (stafilococi, streptococi, pneumococi). Poate fi o complicatie a unei pneumonii sau bronho­pneumonii. Debutul bolii este brusc, cu frisoane, junghiuri toracice si tuse, insotita sau nu de expectoratie. In vindecarea abcesului pulmonar este obligatoriu tratamentul medicamentos, dar fitoterapia poate avea efecte spectaculoase.
Fitoterapie

Cura de o luna de zile cu roua cerului si lichen de piatra, intr-o solutie infuzata, de patru lingurite de plante la o cana cu apa fierbinte.


Apiterapie

Tratamentul cu miere de albine, consumata ca atare, cate doua-trei lingurite pe zi, dupa mesele principale.

Cura de tinctura de propolis - se iau cate 20 de picaturi dizolvate intr-un pahar cu lapte sau apa, inainte de mesele principale.


Balneoterapie

Apele sulfuroase din statiunile Govora, Pucioasa, Mangalia sunt recomandate bolnavilor cu sechele ale abceselor pulmonare.Remedii rapide:Pisati o capatana de usturoi si adaugati apoi o cana cu apa fierbinte. Dupa racire se strecoara si se beau cate 10 linguri pe zi, dupa mese.Balneoterapie

Apele sulfuroase din statiunile Govora, Pucioasa, Mangalia sunt recomandate bolnavilor cu sechele ale abceselor pulmonare.Remedii rapide:

Pisati o capatana de usturoi si adaugati apoi o cana cu apa fierbinte. Dupa racire se strecoara si se beau cate 10 linguri pe zi, dupa mese.
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }