QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate medicina

Abcesul dentar - tratament naturist

Abcesul dentar - tratament naturist


Este cauzat de caria dentara care progreseaza de la suprafata dintelui spre profunzime si ajunge la pulpa dentara, dupa ce a distrus smaltul. Se manifesta cu dureri violente, care pot ceda la un moment dat, dar procesul nu este stins. Mucoasa bucala se bombeaza in dreptul dintelui bolnav, ca un bob de mazare, iar gingia este congetionata si, uneori, albicioasa.


FitoterapieInfuzie de flori de coada soricelului - preparata din o lingura de planta la cana. Se tine in gura ceaiul caldut cateva minute, apoi se arunca. Se poate repeta de mai multe ori pe zi. Are actiune puternic antiseptica, datorita continutului uleiurilor volatile bogate in azulen.

Sunatoarea - are proprietatea de a calma durerile si de a stopa inflamatiile gingiilor si ale dintilor. Se face gargara dintr-o infuzie preparata din 2 lingurite de planta la o cana cu apa.

Decoctul de rizomi de pir - are actiune antimicrobiana. Se face gargara sau se pot pune tampoane de vata imbibate in decoct pe locurile afectate.Decoct dintr-o lingurita de radacini de ghimbir - taiate marunt la o cana cu apa. Amestecul se fierbe timp de 5 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se fac mai multe bai de gura caldute pe zi.Remedii rapide:

Pisati bine o cuisoara si puneti-o la maseaua inflamata. Efectul anesteziant este aproape instantaneu.
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }