QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate marketing

Arpechim
In acelasi an, s-a realizat unificarea Combinatului Petrochimic cu Uzina Negru de Fum, iar in 1971 Rafinaria Pitesti a fost integrata in Combinatul Petrochimic, rezultand un complex de, productie si economic integrat cu puternice legaturi reciproce tehnologice si de operare, S.C. ARPECHIM S.A. Pitesti.
Dupa anii 1975-1976, ARPECHIM a devenit o unitate puternica, o complexa platforma petrochimica.
In 1977 a fost infiintata Societatea Nationala a Petrolului „PETROM” S.A. o societate puternica, moderna si complet integrata, una dintre sucursalele sale fiind ARPECHIM Pitesti.
ARPECHIM este o unitate puternica, cea mai mare si mai complexa platforma petrochimica din Romania, un nume recunoscut pe plan intern si international.Angajata in procesul de retehnologizare si business reengineering, ARPEGHIM are implementat sistemul calitatii si este prima companie din Romania care foloseste un regim de productie 5 module ale sistemului informatic pentru administratie si management, integrat.
Prioritatea si interesul ARPECHIM in momentul de fata o reprezinta CALITATEA deosebita a produselor si serviciilor sale, crearea si pastrarea unor relatii parteneriale solide, realizarea unui dialog deschis cu clientii si beneficiarii sai, grija pentru mediul inconjurator si pentru diminuarea poluarii determinate fie de procesele tehnologice, fie de folosirea produselor.


PIATA DE DESFACERE

Pe piata externa, ARPECHIM s-a impus in special cu produsele: benzine, motorine ecologice, polietilena de mica densitate, polietilena de mare densitate, acrilonitril, cianura de sodiu, negru de fum si hidrocarburi aromatice.
Pentru desfasurarea activitatilor comerciale, sunt organizate compartimente pentru:
-Marketing produse petroliere si petrochimice;
-Export produse chimice si petrochimice din profilul societatii;
-Export produse petroliere;
-Import titei, alte materii prime si chimicale;
-Importuri de piese de schimb, utilaje si licente;
-Processing petrochimie si rafinarie;
-Consulting si eficienta.
Prin aceste compartimente se realizeaza un contact direct cu piata externa pentru import si export, facilitand cresterea vitezei operatiunilor financiar-comerciale cu efecte favorabile asupra eficientei activitatii societatii.

PROMOVAREA VANZARILOR

EFECTUAREA DEPLASARILOR PENTRU PROMOVAREA VANZARIOR

Se efectueaza deplasari in tara, pentru promovarea imaginii societatii, in general si in cazuri speciale pentru promovarea unui anume produs, in functie de problemele de desfacere de la momentul respectiv: benzina, motorina, uleiuri de motor, etc.
Se viziteaza statiile Peco de stat si particulare din diverse zone ale tarii, contactandu-se directorii sau patronii acestora. Se prezinta oferta de calitate si pret a produselor ARPECHIM, se poarta discutii cu persoanele in drept legate de conditii de livrare, de plata, se inregistreaza observatiile, reclamatiile clientilor, sau se ia in cosiderare cererea acestora.
Datele culese in teren se iregistreaza la birou si se intocmeste un raport catre Directorul General, Comercial si respectiv sectia implicata, pentru informare si luare de masuri.


Promovarea se face utilizand urmatoarele mijloace:


MASS-MEDIA –ziare locale, posturi TV si radio locale: sunt publicate machete publicitare cu prezentarea produselor ARPECHIM in general sau cu ocazia lansarii si promovarii unui anumit produs.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }