QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate marketing

ARPECHIM-PREZENTARE, PROMOVARE
C. ARPECHIM S.A. Pitesti.
Dupa anii 1975-1976, ARPECHIM a devenit o unitate puternica, o complexa platforma petrochimica.
In 1977 a fost infiintata Societatea Nationala a Petrolului „PETROM” S.A. o societate puternica, moderna si complet integrata, una dintre sucursalele sale fiind ARPECHIM Pitesti.
ARPECHIM este o unitate puternica, cea mai mare si mai complexa platforma petrochimica din Romania, un nume recunoscut pe plan intern si international.
Angajata in procesul de retehnologizare si business reengineering, ARPEGHIM are implementat sistemul calitatii si este prima companie din Romania care foloseste un regim de productie 5 module ale sistemului informatic pentru administratie si management, integrat.Prioritatea si interesul ARPECHIM in momentul de fata o reprezinta CALITATEA deosebita a produselor si serviciilor sale, crearea si pastrarea unor relatii parteneriale solide, realizarea unui dialog deschis cu clientii si beneficiarii sai, grija pentru mediul inconjurator si pentru diminuarea poluarii determinate fie de procesele tehnologice, fie de folosirea produselor.PIATA DE DESFACERE

Pe piata externa, ARPECHIM s-a impus in special cu produsele: benzine, motorine ecologice, polietilena de mica densitate, polietilena de mare densitate, acrilonitril, cianura de sodiu, negru de fum si hidrocarburi aromatice.


Pentru desfasurarea activitatilor comerciale, sunt organizate compartimente pentru:
-Marketing produse petroliere si petrochimice;
-Export produse chimice si petrochimice din profilul societatii;
-Export produse petroliere;
-Import titei, alte materii prime si chimicale;
-Importuri de piese de schimb, utilaje si licente;
-Processing petrochimie si rafinarie;
-Consulting si eficienta.
Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }