QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate istorie

Batalia Angliei

Germanii urmreau s supun britanicii prin infometare. In iunie 1940, ei au iniciat Btlia Atlanticului, folosind submarine de lupt pentru a tia liniile transoceanice de aprovizionare aliate. Germanii aveau baze de submarine in Norvegia _i Franca. La inceput, Germania decinea numai 28 de submarine, dar multe altele erau in construccie  indeajuns de multe pentru a mencine Anglia in pericol pan in vara anului 1943 _i pentru a suscine lupta multe luni dup aceea.Invazia era mijlocul prin care Hitler dorea s cucereasc Anglia, dar aceasta insemna trecerea Canalului Manecii. Pentru reu_ita unei victorii, mai intai trebuiau neutralizate forcele aeriene britanice. Drept urmare, btlia Angliei a fost purtat in aer _i nu pe plaje. In august 1940, germanii au lansat raiduri aeriene asupra porturilor _i aeroporturilor, iar in septembrie asupra ora_elor din insul. Obiectivul consta in scoaterea din lupt a avioanelor britanice _i distrugerea lor. Nazi_tii au ignorat ins un nou dispozitiv al britanicilor, radarul, care au mrit substancial eficienca Royal Air Forces.
Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }