QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Ce este un registru de lucru?Ce este un registru de lucru

Registrul de lucru (WorkBook) este documentul de baza pe care-l folositi in Microsoft Excel pentru a memora mai multe foi de calcul. Dupa ce ati apelat Microsoft Excel, pe ecran apare de obicei o fereastra document asociata unui registru de lucru nou care se numeste 'Book1'.


Acest registru de lucru contine 16 foi de calcul identificate cu ajutorul etichetelor 'Sheet1', 'Sheet2', , 'Sheet16', pe care le observati intr-o lista in partea de jos a ferestrei. Una din aceste foi de calcul este activa si este vizibila in fereastra. Puteti trece de la o foaie de calcul la alta folosind una din urmatoarele metode:


Actionati cursorul mouse‑ului pe eticheta foii de calcul care va intereseaza, daca eticheta respectiva este vizibila.

Apasati combinatiile de taste Ctrl+PgDn sau Ctrl+PgUp pentru a trece la eticheta urmatoare, sau la eticheta precedenta.

Actionati cursorul mouse‑ului pe unul din butoanele de parcurgere a listei etichetelor, functiile acestor butoane fiind prezentate in figura urmatoare.
Dupa cum veti vedea mai tarziu, puteti elimina anumite foi de calcul din registru si puteti adauga altele noi, operand asupra etichetelor din lista. De asemenea, puteti schimba numele foilor de calcul si a registrului, alegand nume semnificative in functie de continutul lor. Un registru de lucru poate contine cel mult 256 de foi de calcul.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }