QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

Accesarea adresei e-mail

ACCESAREA ADRESEI E-MAIL


Accesarea programului client e-mail


A se revedea pasul 312201.6.1.2 din cadrul sarcinii ,,Crearea unei adrese e-mail’’


Deschiderea casutei e-mail


La aparitia ferestrei specifice accesarii unei adrese e-mail (exemplu prezentat in Fig. 6 1), in partea dreapta a acestei ferestre exista o zona (Fig. 6 2) care personalizeaza o adresa e-mail. Aceasta zona contine doua casete de text in care veti introduce utilizatorul acestei adrese e-mail, respectiv parola de accesare a acestei adrese, ambele total identice cu combinatiile de caractere acceptate de programul client e-mail in faza de creare a adresei e-mail.

Dupa introducerea celor doua informatii apasati butonul  sau tasta ”Enter”

Daca cele doua informatii au fost corect introduse, va apare o noua fereastra si anume fereastra propriei dumneavoastra cutii postale e-mail (Fig. 6.2.3). Aceasta contine instrumente necesare verificarii continutului (mesajele primite si eventual cele trimise) si compunerii de mesaje .De asemenea, in partea stanga a ferestrei, puteti vedea directoarele alocate automat cutiei postale dumneavoastra, directoare cu ajutorul carora va puteti gestiona mesajele.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }