QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente geografie

Tokyo
Inaltimea orasului piramida va atinge 1km si baza sa va acoperi spatial a 300 de blocuri de oras.
Avand in vedere ca piramidele nu mai sunt o forma de constructie recenta inginerii s-au intors in timp pana la ultima piramida construita de oameni moderni: "The Luxorn Hotel"din Las Vegas,SUA.Acest casino a fost construit dupa modelul piramidei lui Keops,diferenta fiind ca acesta este complet gol pe dinautru.Este atat de mare,incat acopera o suprafata de 9 acri si este construita din sticla.
Construirea unei piramide goale pe dinautru a fost o noua provocare pentru ingineri.Acestia au luat in calcul ca piramida sa nu fie afectata de curentii eolieni foarte puternici si au eliminat posibilitatea ca diferenta de presiune sa fie prea mare si astfel sticla din care este efectuata piramida,sa se sparga.


Orasul piramida din Tokyo a rezolvat aceasta problema,permitand vantului sa trec prin el ci nu in jurul lui,datorita transparentei si interiorului pustiu.
Alta problema a construirii piramidei a fost aceea de a nu se prabusi in ocean din cauza dimensiunilor imense.
Piramida este creata pe 36 stalpi de sustinere ce pornesc de pe fundul marii.Greutatea medie a unui zgarie-nori este de 15.000 tone.
Greutatea piramidei este estimata la o valoare de 300 de ori mai mare decat aceasta daca se vor folosi materiale alese curent.
O solutie noua la aceasta problema vine de la un material nou numit "nano-carbon".Pana acum oamenii de stiinta considerau carbonul existent numai in doua forme: diamante si grafit.
Acum,o noua forma a carbonului a fost descoperita si anume:nano-carbon.Acesta este de 2000 de ori mai puternic decat otelul si poate fi combinat cu alte materiale ca plasticul,otelul pentru a-I mentine forta flexibilitatea.
Oricum,este miraculoasa proprietatea sa de a forma noi structuri de nano-carbon prin dividere.Visul oricarui inginer-o cladire care se construieste singura.
Pentru constructie se vor folosi roboti ce vor imprastia aliajul nano-carbon-otel si vor conecta muchiile piramidei intr-un balans perfect,de la nivel la nivel.
O forma primitiva a tehnologiei robotului este deja in folosinta pentru constructia marilor cladiri,a suspensiilor pe cablu folosite pentru cele mai mari poduri ale lumii.
Orasul piramida elimina complet nevoia masinilor.Fiecare din cele 55 de piramide mai mici vor fi conectate prin noduri folosind domuri spiralate.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }