QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate geografie

Nazca
Au mai fost si alte descoperiri care au sustinut aceasta ipoteza astronomica, numai ca ele au fost primite cu scepticism. Insa figura pasarii uriase descoperite de istoricul american a trezit interesul si cercetatorii au parcurs pampasul pe jos pentru a descoperi si altele asemenea ei. Cautarea a avut succes, fiind identificate figuri de pesti, paianjeni, soparle, caine, maimuta si diverse alte pasari.

In urma acestor decoperiri guvernul peruan a decis sa sprijine cercetarile. In 1946 o tanara cercetatoare germana pe nume Maria Reiche a cercetat regiunea. Figurile gasite au fascinat-oin asa fel incat si-a petrecut urmatorii 40 de ani din viata cercetandu-le cu atentie si pasiune. In prefata la cartea sa "Misterele deserturilor ", Maria Reiche scrie usor dezamagita ca cercetatorii nu includ acest domeniu al cercetarii figurilor enigmatice de la Nazca in cadrul domeniilor exacte. Meritul Mariei este acela de-a fi perseverat in cercetarea sa si de a-si fi transmis pasiunea si sponsorilor: aviatia militara, ministerul educatiei peruviene, centre germane de cercetari etc.
Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }