QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate geografie

Gran CanariaLe ofera posibilitatea de a merge prin bulevardele pline de viata sau de a servi racoritoare pe faleza, in nopti de iarna, cand temperatura nu scade sub 15 grade Celsius.
Din numeroasele magazine gasite in Calle de Triana, o strada inchisa vehiculelor in al doilea district al Las Palmas de Gran Canaria, se pot achizitiona atat suveniruri scumpe cat si simple.
Parcul Doramas ofera conditii de crestere diferitelor specimene de flori specifice. Hotelul Santa Catalina, o cladire cu design in stil Canarian, apartinand lui Miguel Martin Fernandez de la Torre, se afla de asemenea aici. Cazinoul Las Palmas se afla in acest hotel.
Piata Santa Ana este a treia din primele piete construite in orasul Las Palmas de Gran Canaria. Primele au fost Piata San Anton si Piata Los Alamos.


Constructia sa de la inceputul secolului al XVI-lea a fost datorata cererilor de extindere in cartierul Vegueta, primul nucleu urban din Las Palmas de Gran Canaria. Aceasta piata continua sa fie cel mai important loc in care au loc toate evenimentele capitalei si serbarile de importanta sociala inalta.
Aceasta piata istorica, dreptunghiulara este dominata de cladirea primariei, in stil noeclasic, ce a fost inaugurata la 29 Aprilie 1856, inlocuind o structura mai veche ce a fost distrusa de foc in 1842.
Palatul Episcopal, Arhivele istorice ale provinciei si Catedrala Las Palmas se afla pe marginile pietei.


Catedrala Sf.Ana, desi are fatada neoclasica, interiorul ii este de un gotic puternic. A fost prima biserica spaniola construita in insulele Canare.
Cartierul portului. Districtul portului este un important nucleu urban plin de vitalitate in comert. Incluzand remarcabilul parc Santa Catalina, strazile sale sunt marginite da banci, depozite, magazine si centre de afaceri, hoteluri, restaurante si tot felul de atractii pentru vizitatori.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }