QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente geografie

Muntii pirineiiJumatatea Estica a Pirineilor este formata in marea majoritate din granit si gneis, care sunt exploatati si sicosi din Munte sub forma de pietre de granit .Pirineii imparte climatic precipitatiile care in Franta ajung sub forma de precipitatii abundente iar in Spania ploi usoare.

Vegetatia este dezvoltata in Vest unde culmile joase sunt impadurite, iar in Est sunt aproape in intregime golase.Zapada permanenta este peste 1800m ,iar ghetari se afla in zona de centru pe varfuri.Economia in Pirineii de Est este o economie bazata pe o agricultura tipic mediteraneeana ,iar in Vest un numar de fabrici folosesc curentul electric produs de hidrocentrale care sunt asezate in aceste zone.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }