QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate geografie

Lvov - oras situat langa granita cu Polonia

Lvov, oras situat langa granita cu Polonia in vestul Ucrainei, este capitala provinciei Lvov si un important centru industrial si de transport. Productiile de aici inclut un echimament electic, motoare de automobile, masini agricole, textile si altele.
Un lider al centrului cultural, Lvov include o Universitate, fondata in 1661 si un numar ridicat de teatre si muzee. Lvov este resedinta Catolicismului Roman, a ortodoxiei ucrainene si Americane. Aici se mai afla si doua biserici datand din secolul al XIV-lea.Orasul Lvov a fost fondat in jurul anului 1256 si de curand a devenit un important centru industrial.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }