QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate economie

Statutul srl Mobplast
- care implica alte costuri si pierdere de timp pana la startul activitatii .
- Afacerea este relativ noua pe piata romaneasca deci si concurenta este mica.
- Se poate incepe cu modele mai simple ( scaune ergonomice , masute, cuiere , etajere , suporti de flori , minibiblioteci ) , care au un pret de costmic si automat si pretul de vanzare este mai scazut .
- Desfasurarea activitatii nu necesita cunostinte complicate si la inceput nu este nevoie sa se renunte la locul de munca ( daca este cazul ) . Se poate incepe fara a fi nevoie si de alti angajati pana la castigarea unui anumit segment de piata cand este necesar ca activitatea sa fie extinsa .2. STATUTUL
SOCIETATII COMERCIALE CU RASPUNDERE LIMITATA “MOBPLAST” S.R.L.
CAPITOLUL I
DENUMIREA , FORMA JURIDICA , OBIECTUL DE ACTIVITATE , SEDIUL SI DURATA DE FUNCTIONARE A SOCIETATII

ART.1. DENUMIREA SOCIETATII
Societatea se numeste “ MOBPLAST” S.R.L. In toate actele, facturile, anunturile, publicatiile ce vor emana de la societate, denumirea societatii va fi
precedata sau urmata de initialele “S.R.L.” , sau de cuvintele “societate cu raspundere limitata “si de numarul de inregistrare la registrul comertului , codul fiscal , numarul de cont si banca finantatoare .
ART.2. FORMA JURIDICA A SOCIETATII
Societatea “ MOBPLAST “ S.R.L.este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate comerciala cu raspundere limitata .
Activitatea societatii se desfasoara in conformitate cu legile romane , cu prevederile prezentului statut si ale contractului de societate .
Societatea va putea infiinta in Romania sau in strainatate , filiale , sucursale si reprezentante cu respectarea legislatiei romane si a tarii unde se infiinteaza astfel de filiale ` , sucursale sau reprezentante , cumparand sau inchiriind in acest scop spatii si bunuri necesare functionarii societatii de la persoane juridice sau fizice .
ART.3. OBIECTUL DE ACTIVITATE
Obiectul de activitate al societatii este cel stabilit in contractul de societate . Asociatii pot conveni , in conditiile legii , modificarea obiectului de activitate al societatii . Societatea isi desfasoara activitatea la sediu si in alte spatii dobandite sau inchiriate , cat si in piete sau targuri .


ART.4. SEDIUL SOCIETATII
Sediul societatii este in Brasov , strada Jepilor , nr. 2 , ap. 18.
El va putea fi schimbat prin decizia adunarii generale a asociatilor .


ART.5. DURATA SOCIETATII
Societatea se constituie pe o perioada de timp nelimitata , cu incepere de la data inmatricularii in Registrul Comertului

CAPITOLUL II. CAPITALUL SOCIAL. PARTILE SOCIALE

ART. 6. CAPITALUL SOCIAL
Capitalul social este in valoare de 4.000.000 lei reprezentand 40 de parti sociale in valoare de 100.000 lei fiecare .
Aportul asociatilor la constituirea capitalului social este urmatorul:
VASILCOV VERGIL- 20 parti sociale , reprezentand 2.000.000 lei, in numerar,
prin depunere la banca in contul societatii ;
DIMIDOV ALEXANDRU- 20 parti sociale , reprezentand 2.000.000 lei , in numerar , prin depunere la banca in contul societatii .
Capitalul social subscris de parti este in intregime alcatuit din mijloace circulante si va fi varsat integral de asociati pana la data constituirii societatii.
Aportul asociatiilor la constituirea societatii nu este purtator de dobanzi .
Transmiterea partilor sociale se va putea efectua numai in conditiile stipulate de prezentul statut .
Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }