QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente diverse

Repararea prin peticire a oblonului stanga al remorciiSe constata prin masurarea cu sublerul.
III.Uzura gaurilor incuietorilor de pe obloane in contact cu carligele incuietoare. Se constata prin masurarea cu sublerul.
IV.Uzura bucselor de rotire de pe obloanele suplimentare in contact cu suportii de rotire. Se constata prin masurarea cu sublerul.
V.Ruperea sau deformarea balamalelor obloanelor si a placutelor de articulatie de pe obloane si obloanele suplimentare. Se constata vizual.
VI.Desprinderea de pe obloane a tabliilor sau ruperea tabliilor. Se constata vizual.
VII.Desprinderea dupa obloanele suplimentare a plasei de sarma sau ruperea acesteia. Se constata vizual.


VIII.Deformarea sau ruperea montatiilor lungi de pe obloanele suplimentare. Se constata vizual.
IX.Deformarea sau ruperea cadrului sau a traverselor. Se constata vizual.
X.Uzura tampoanelor sau chiar ruperea lor. Se constata vizual.
XI.Coroziuni aparute in tablii, cadru sau in traverse. Se constata vizual.
Tehnologia de reparare


I.Balamalele obloanelor cu gaurile uzate la limita se incalzesc cu flacara oxiacetilenica la rosu (temperatura de 800-900 C) si se strang prin lovire cu ciocanul la dimensiunea initiala O16. 5+0.5mm pe un dorn calibrat.
II.Placutele de articulatie de pe obloane cu gaurile pentru zavorare uzate la limita se taie cu arc electric. In locul lor se confectioneaza altele noi din platbanda de OL37.1 lata de25mm, groasa de 6mm si lunga de 72mm, cele de obloanele suplimentare si de 33mm cele de pe obloane care se gasesc pe mijloc la unul dintre capete la distanta de 15mm la O11+0.5mm. Placutele noi confectionate se sudeaza pe obloanele, asezete pe muchie cu capatul negaurit in locul celor taiate.
Distanta intre placutele de articulatie pereche de pe obloane trebuie sa fie 12+0.1mm.
III.Incuietorile de pe obloanele din fata si din spate uzate la limita se incalzesc oxiacetilenic la rosu (800-900 C) si se strang prin lovire cu ciocanul pe un dorn calibrat la dimensiunea initiala O16+0.5mm.
IV.Bucsele de rotire de pe obloanele suplimentare nu se reconditioneaza. Ele se demonteaza cu arc electric si se inlocuiesc cu altele noi impreuna cu suportii de rotire respectivi, tot noi.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }