QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente diverse

Kylie MinogueS.A.). Aceasta a ajutat-o sa obtina un contract cu cei de la "Stock,Aitken & Waterman". In timp ce "Locomotion" era singurul ei hit in America ("I should be so lucky" neajungand in top 10), ea continua sa lanseze mwlodi noi cu ajutorul celor de la SAW.


La sfarsitul anilor '90 i-a parasit pe cei de la SAW, cei care au ajutat-o sa atinga recordurile obtinute,si cei care I-au creat imaginea de "fata cuminte" (nu ca nu ar fi fost ea cuminte !).Dupa aceasta a avut loc un duet cu Nick Cave "Where the wild roses grow", de pe albumul "Murder Ballads".

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }