QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate diverse

Extraterestrii

Dar nu din arealul lor planetar, ci din cel extraplanetar
Pe ce ne bizuim?
Mai intai pe faptul ca nimeni azi nu mai poate nega existenta si frecventa unor aparitii foarte concrete din spatiul extraterestru in atmosfera terestra. Tot ce a fost cu putin timp in urma prejudecata in domeniul ufologiei, s-a dovedit a fi realitate. Tot adevarat este ca aceste aparitii, controlate de la un moment dat de armata si blocate de mentiunea de secret militar, au iesit de sub rigori, adeseori fiind accesibile si profanilor, dar si cercetatorilor din domeniu neafiliati institutiilor militare.
O intrebare pe care si-au pus-o observatorii competenti ai fenomenului ozenistic, este de ce acele fiinte bizare nu ne contacteaza. Astfel s-au nascut atatea fictiuni scenarizate, cum ar fi intalniri de anumite grade, pana la ultimul, care desemna posibilitatea noastra de a strange mana unui extraterestru. Intre fictiune si ipoteza a aparut insa ingrijorarea. De vreme ce ei, extraterestri, exista, ce investesc cu uriasa lor rabdare in cercetarea planetei noastre si a vietii, a civilizatiei oamenilor?Temporizarea dezamagitoare de-a nu ne chema la o masa a dialogului, a suscitat alte ipoteze, cum ar fi, spre exemplu, aceea a pregatirii planetei noastre pentru a o ocupa. Aceasta-i tema fricii multor observatori. S-a afirmat ca locurile preferate de fiintele bizare ar fi sub calotele glaciare - ceea ce ar insemna ca ei vin de pe o planeta mult mai rece decat a noastra. In general, locurile unde „isi ascund navele", noua ni se par bizare (in sensul ca este vorba de zone nelocuite, nepopulate de oameni)
Iar daca poate fi adevarat ca observarea de catre ei a Pamantului si a oamenilor, cu scopul probabil de a locui planeta, atunci este evident sau „logic" ca nu se „gandesc" sa ne fie vecini de convietuire, ci vor probabil sa fie unicii locuitori inteligenti, in locul oamenilor!
Furturi de neanteles!
Mai multi autori americani, apoi si cercetatori ai fenomenului au ajuns la concluzia ca in repetate randuri extraterestrii au sacrificat animale domestice, uneori aruncandu-le pe pamant dupa ce le-au ridicat la mare inaltime. Dovezi atestate sant cu referire mai ales la vaci. S-a dedus ca i-ar fi interesat la blandele ierbivore doar enzimele. Ca au selectat aceste elemente pentru a le evalua si a le intelege rostul si identitatea in organismul viu. Nu exista, evident, un ochi martor care sa ne confirme ipoteza, dar investigatiile efectuate pe cadavre au condus la aceasta idee
Cea mai socanta si ingrijoratoare ipoteza este aceea prin care se presupune ca extraterestrii sant principalii vinovati de subtierea stratului de ozon, adica „sita" cereasca prin care noi ne putem bucura de mediul terestru in conditii protejate. Daca este adevarata aceasta supozitie, atunci gravitatea conduce la ideea unei catastrofe planetare. Este o idee evident inteligenta - a lasa omenirea fara cortina de protectie, ca sa se stinga agresata de factori de mediu si climaterici impotriva carora deocamdata nu poate lupta!


In mare, se accepta ipotetic ca extraterestrii isi pregatesc Terra pentru ei. Iar marele vizionar Nostradamus spune in una din Centuriile sale ca o invazie extraterestra va deveni la un moment inevitabila. Nostradamus care nu avea la vremea sa informatii despre extraterestri sau farfurii zburatoare

Reactii de gradul III
- teama noilor inceputuri -
Desi deloc recenta, problematica existentei altor civilizatii in afara celei Pamantene si-a castigat treptat, un loc din ce in ce mai important in sfera gandirii umane. Daca acum cateva secole orice idee de acest fel era considerata o adevarata blasfemie, protagonistii fiind "rasplatiti" ca atare, in timpurile noastre exista adevarate centre de studiere a vietii si a inteligentei ce se presupune ca exista in Universul deocamdata prea putin explorat.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }