QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate cosmetica

Tunsoarea ovala

TUNSOAREA OVALA

Mod de executie

La tunsoarea ovala, parul trebuie spalat, apoi se traseaza o carare pe la frunte, la ceafa si o carare de la o ureche la cealalta. Se alege o mica suvita de par la ceafa, de maxim 2cm si aceasta suvita se va pieptana pe ceafa, formandu-se oarecum ovaluri. Restul de par se va prinde in sus in clipsuri.

Suvita de par de la ceafa se tunde in asa fel incat spre ureche sa nu se scurteze prea tare. Acest lucru este necesar cand se trece la tunderea partilor laterale pentru a se asigura acoperirea urechilor cu par. In continuare, in portiunea de la spate a capului, se vor face carari pentru alegerea suvitelor care se vor tunde la lungimea parului anterior tuns. In crestet se va tunde parul de dedesubt. Se va proceda similar pentru ambele parti ale carari. 
Urmeaza impreunarea prin pieptanare a celor doua portiuni de par tunse, controlandu-se si eliminandu-se firele de par ce nu au legatura intre ele sau sunt mai lungi. Pentru tunderea portiunii din fata a capului se alege in asa fel incat lungimea firelor de par sa ajunga, daca este posibil pana la sprancene. Parul din partile laterale se va pieptana inspre fata, fiind foarte important ca suvitele de par din partile laterale sa aiba o legatura perfecta cu portiunile de par tunse la spate, lateral si frontal. De aceea se alege o suvita de par in partea laterala si se va tunde in asa fel ca sa se obtina o legatura perfecta intre firele par tunse anterior.In continuare se alege suvita cu suvita si se tund pana in crestet, avand grija ca parul din partile laterale, care se pieptana in orice directie, sa u depaseasca lungimea parului tuns anterior. Se procedeaza la fel si in partea cealalta.

Cand s-a terminat aceasta operatie se pieptana parul in toate directiile, controlandu-se tunsoarea.Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }