QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.



AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate cosmetica

Machiaj





Machiaj


1 Machiaj de zi


Prin machiajul simplu se intelege totalitatea operatiunilor fardarii fara corectari. Acest machiaj are rolul de a scoate in relief frumusetea chipului, de a conferi fetei mai multa stralucire si atractie.

Scopul machiajului simplu este apropierea cat mai mare de normal, de nuantele naturale ale pielii fetei. De aceea, machiajul simplu se refera la machiajul de zi, culorile folosite fiind mai deschise.



Machiajul de zi este simplu, discret, fara corecturi de tip morphologic cu fond de ten si pudra deoarece in lumina zilei vom avea diferente de nuanta care dau un aspect neplacut, asemeni unor pete inestetice.

La acest tip de machiaj se va tine cont de armonia culorilor intre nuantele de farduri si culorile parului, ochilor sau chiar ale toaletei. Nuantele fardurilor sunt pastelate, folosite pentru a sublinia si a accentua trasaturile. Conturul ochilor este unul discret, genele sunt moderat rimelate si theoretic nu se aplica gene false.

Buzele sunt bine estomante, accentuate cu contur de buze si ruj insa in nuante potrivite, nicidecum sidefate.


2 Machiaj de seara




Cearcanul este un cerc vanat in jurul ochiului, ca urmare a oboselii sau a unor probleme medicale interne dar nu numai. Cauzele aparitiei sunt foarte variate: de la nopti nedormite, stresul zilnic, poluarea (care duce la o imbatranire prematura a pielii) pana la probleme de sanatate, fumat sau consum excesiv de alcool.





Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:




Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }