QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente constructii

Modelul de conductanta MayrModelul de conductanta Mayr


Modelul Mayr, reprezinta prototipul unei intregi familii a modelelor de conductanta. Astfel, arcul electric este considerat ca fiind o coloana cilindrica de diametru constant, din care caldura produsa prin efect electrocaloric este evacuata pe directie radiala exclusiv prin conductie termica. Puterea cedata mediului sub forma de caldura in unitatea de timp, pe unitatea de lungime a coloanei arcului, se considera constanta, Conductanta arcului depinde univoc de gradul de ionizare a gazului, deci de cantitatea de caldura continuta in volumul acestuia Modelul Mayr este aplicabil pentru valori mici ale intensitatii curentului de arc, deci poate fi utilizat pentru analiza aproximativa a regimului tranzitoriu de deconectare a unui circuit de curent alternativ. In conditii normale, aceasta se produce in momentul anularii naturale a intensitatii curentului, prin stingerea definitiva a arcului electric. Schema electrica echivalenta de deconectare a unui curent de scurtcircuit intr-o linie de 20 kV.
Nu se poate descarca referatul
Acest document nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }