QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate constructii

Modelul de conductanta CassieModelul de conductanta Cassie


Modelarea arcului electric propusa de A. M. Cassie are la baza ipoteza unei coloane cilindrice, in volumul careia temperatura, pierderile specifice prin efect electrocaloric, caldura specifica si conductivitatea electrica sunt marimi constante, iar cedarea spre exterior a caldurii degajate in coloana arcului are loc numai prin convectie. Se considera ca gradul de ionizare a gazului estesuficient de inalt, incat variatia conductantei este atribuita modificarii sectiunii transversale a coloanei. Conductanta, puterea cedata mediului prin convectie sub forma de caldura in unitatea de timp si cantitatea de caldura acumulata in coloana arcului sunt proportionale fiecare cu sectiunea transversala a acesteia. Modelul Cassie poate fi utilizat in analiza regimurilor cu grad inalt de ionizare a mediului, deci cand coloana arcului este traversata de curenti de mare intensitate.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }