QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate constructii

Clasificarea radiestezieiCLASIFICAREA RADIESTEZIEI


TEORIA INFORMATIONALA ASUPRA RADIESTEZIEI

Radiestezia fizica are la baza teoria radiativa conform careia orice sursa de semnal emite propriul semnal IE pe baza caruia poate fi detectata.

Radiestezia mentala (Teleradiestezia) presupune o experienta si o capacitate de concentrare mai mare din partea operatorului radiestezist.

Are la baza teoria informationala care afirma ca in Univers exista o Banca de Date in care se afla toate semnalele IE corespunzatoare tuturor surselor de semnal din univers.


Banca de Date a Domnului Dumnezeu- BDD - este caracteristica si specifica INFORENERGETICII stiinta descoperita de dl. Claudian Dumitriu, nu poate fi accesata decat treptat, proportional cu meritele dobandite prin eforturi de elevare spirituala, conforme invataturilor lui Iisus Christos, descoperirilor stiintelor moderne si semnificatiilor din Inforenergetica. De aici necesitatea unor calitati spirituale din ce in ce mai ridicate a operatorului, pentru a capata potente de accesare. Formarea de algoritmi de codificare - decodificare cat mai complecsi, elaborati, precisi, constitue unul din scopurile inforenergeticii, care nu se poate atinge decat cu multa cunoastere si vointa.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }