QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate comunicare

Trasaturile caracteristice raspunderii disciplinare

Trasaturile caracteristice raspunderii disciplinare


a)-este de natura contractuala

b)-are caracter exclusiv personal

c)-exercita atat o functie sanctionatorie, cat si una preventiva si educativa

a)Raspunderea disciplinara este de natura contractuala deoarece numai incheierea contractului individual de munca atrage obligativitatea de a respecta toate regulile de catre salariat.
b)Caracterul intuitu presonae al contractului individual de munca face imposibil juridic o transmitere a acestei raspunderi asupra mostenitorilor, si nicio raspundere disciplinara pentru fapta altuia.

a)   Persoanei vinovate i se aplica o pedeapsa, in principal moral sau material, in functie de gravitatea abaterii, care se reflecta ca o constrangere morala sau ca o privatiune materiala, de natura sa-l retina pe viitor de la comiterea unor abateri.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }