QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate biologie

Poluarea - un dusman terestruSi apoi ce rost ar mai avea aceasta planeta fara frumusetea data de plante si animale, pentru ca ele sunt adevaratele bogatii, iar omul este pazitorul acestor comori, iar scopul lui este sa le protejeze , de tot ce este rau si le-ar putea duce la disparitie.
Cel mai important lucru pe care omul il poate face este sa incerce sa lupte impotriva poluarii, a ploilor acide care cauzeaza boli in randul populatiei.
Traim in secolulul XXI, supranumit secolulu marilor descoperiri si a tehnologiei, dar omenirea nu a descoperit inca faptul ca poluarea ne afecteaza si ca trebuie sa protejam acest verde imens si tot ceea ce inseamna lumina si culoare.Oamenii au inventat numeroase masinarii pentru a le usura munca, pentru a-i proteja si pentru a le oferi senzatia ca sunt tot timpul in siguranta, dar nu au inventat acea masinarie capabila sa le dea un imbold necesar pentru a invia sentimentul de intelegere intre oameni, sau poate ca asta ne lipseste si suntem prea preocupati numai de binele nostru, pentru a intelege ca prin dragostea ce exista intre oameni se pot realiza multe, chiar si lupta impotriva poluarii - un dusman al Terrei.
Nu numai aerul pe care il respiram trebuie protejat de poluare ci si apa pe care o bem in fiecare zi si care este indispensabila vietii.
Reziduurile pe care omul le arunca in apa din bunavointa,greseala sau poate nu este capabil sa constientizeze ca nu face bine ceea ce face, sporesc numarul celor afectati de aceasta modificare a compozitiei naturale a aerului, a apei sau a solului.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }