QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Spuma de ananas sau banane

SPUMA DE ANANAS SAU BANANE


Ingrediente


3 albusuri, 450 g zahar tos, 450 g ananas sau banane, o lingura zeama de lamaie sau rom, 2-3 picaturi culoare vegetala oranj (facultativ). 
Mod de preparare


Bananele sau ananasul se curata de coaja si se cantaresc (150 g banane sau ananas si 150 g zahar tos pentru un albus); se presara cu jumatate din cantitatea de zahar si zeama de lamaie sau romul si spuma se bate in continuare, pana cand se intareste din nou. Apoi, se adauga fructele macerate cu zaharul si se bat cu telul sau cu mixerul, pana cand se intareste spuma (nu mai cade de pe tel, cand acesta se ridica). Spuma se pune in pahare cu sau fara picior si se serveste rece de la frigider, dupa dorinta, ornata cu frisca. 
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }