QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Sirop de menta
SIROP DE MENTA


Ingrediente


Frunze de menta, zahar.  


Mod de preparare


Se face un ceai concentrat din menta proaspata; aceasta se fierbe 10 minute cu apa, dupa apreciere, se lasa cca. 4-5 ore, apoi se strecoara. 30-40 frunze de menta se fierb cu 3 l apa cca. 30 minute, apoi se strecoara prin tifon dublu, masurandu-se apoi lichidul obtinut. Acesta se fierbe cu zahar. Se poate fierbe cu 1 kg zahar la 1 kg zeama, ca pentru jeleu (cand se ridica lingura, vor cadea 3 picaturi, una langa alta, de pe latul ei). Se toarna fierbinte in sticle si se foloseste diluat cu apa sau sifon. Este indicat in afectiunile ficatului si stomacului.

Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }